O alegere facuta la un moment dat in timp iti poate influenta tot parcursul vietii. Dai socoteala pentru ce ai facut si pentru ce nu ai facut. Nu mai ai scuza tineretii, a lipsei de discernamant data de frumoasa nebunie a tineretii.
In dreptul sperantelor, fara voie si fara nevoie, se aseaza gratii de fier, de unde neputinta nu poate sa mai iasa. Unii nu au rabdare si se grabesc sa ajunga acolo unde si-au propus, multi sunt prea interesati de bani sau nu se pot elibera de sub jugul obligatiilor cotidiene, iar altii mizeaza prea mult pe inteligenta si pe cultivarea ei pentru a ajunge acolo unde si-au propus. Sunt multi insa care au si realizari de exceptie, dar putini sunt cei care isi dezvaluie mecanismele intime prin care au reusit. Vor exista insa si persoane care au tot ce isi doresc fara nici cel mai mic efort, fara mustrari de constiinta sau fara prea multe intrebari. Pentru a crea insa ceea ce-ti doresti, trebuie sa cunosti ceea ce-ti doresti cu adevarat la toate nivelele fiintei tale. “Daca vrei sa creezi in mod constient, trebuie sa-ti aduci dorintele si temerile subconstiente la suprafata –pentru a fi acceptate si inspectate. Atunci vei intelege de ce experientele tale difera adeseori, in totalitate, de ceea ce intentionezi in mod constient. Atunci te poti adapta scopurilor tale, in asa fel incat sa incepi sa te respecti in intregul tau-si nu numai pe adultul din tine”, spunea Paul Ferrini. Inainte de a-i cere insa vietii ceva asigura-te ca este si ceea ce-ti doresti cu adevarat de la viata. Indrazneste asadar sa crezi in tine si in visurile tale, ai curajul sa crezi ca vorbele tale pot deveni fapte!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri