Nicolae Grigore, de 10 ani, este marele castigator al Concursului de arte plastice din cadrul campaniei Sport pentru Viata, initiata de cunoscuta campioana Gabriela Szabo.
Jurizarea a fost facuta...Juratii au cazut de acord...Nicolae Grigore, de 10 ani, este marele castigator al Concursului de arte plastice din cadrul campaniei Sport pentru Viata, initiata de cunoscuta campioana Gabriela Szabo. Desenul sau l-a reprezentat pe Vlad Hagiu, intr-o partida tensionata de polo de apa. Micutul Nicolae va primi un atelier de desen complet si echipament sportiv.

Mai mult, castigatorul are toate sansele sa devina o mica vedeta in scoala lui, Scoala nr. 1 Sf. Voievozi, deoarece, prin talentul sau, i-a invitat pe terenul de sport pe marii campioni ai Romaniei, in cadrul proiectului Sportur. Asadar, luni, 26 mai, sportul, distractia si campionii poposesc la Scoala nr. 1!

De altfel, saptamana 26-30 mai este saptamana Sportur! In fiecare zi, campionii merg la alta scoala, meritul revenind cate unui mic pictor care s-a facut remarcat la Concursul de arte plastice.

Marti, 26 mai, Georgiana Cristina Nicolae, de 11 ani, si colegii sai de la Scoala nr.7 fac exercitii sub indrumarea campionilor, participa la concursuri si castiga numeroase premii.

Miercuri, 27 mai, Alexandru Barascu, de 8 ani, isi va primi cadoul de la Gabi Szabo, iar apoi, terenul Scolii nr.170 Geo Bogza se va transforma in mini-stadion.

Joi, 28 mai, Georgiana Rusu, de 10 ani, si toti copiii de la Scoala nr.1 83 vor primi vizita caravanei Sportur.

Vineri, 29 mai, Sporturul isi va incheia editia din acest an la Scoala nr. 184, la “invitatia” Geaninei.-Gabriela Carolea, de 9 ani. Chiar daca va fi ultima zi a Sporturului, campionii isi vor doza energia pentru a le arata copiilor cat de distractiv poate fi sportul.

In cele 5 scoli, Sporturul va aduce marii sportivi campioni ai Romaniei: Vlad Hagiu, Monica Iagar, Andreea Raducan, Elisabeta Lipa, Catalina Ponor, Claudia Isaila, Diana Oprea, Oana Pantelimon. Ei isi vor lua in serios rolul de profesori si le vor explica copiilor cat de important este sportul pentru o viata sanatoasa, cum le-a schimbat lor viata, iar apoi vor lua pozitia de suporteri la numeroasele jocuri cu mii de premii, desfasurate in scoli.

De asemenea, din acest an, Sporturul are si 4 mascote, la fel de energice ca si prichindeii pe care ii reprezinta:

- Miruna – e pasionata de tenis, ia sportul in serios si se implica cu mare placere in orice competitie;
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Alexandrion Group a premiat tineri sportivi cu performanţe remarcabile la 9 discipline, în cadrul Galei Trofeelor Alexandrion 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri