Se spune ca o femeie trebuie iubita cu tandrete, cu pasiune si cu arta si ca, in functie de varsta si de propria perceptie asupra actului sexual, ea are asteptari diferite.
Dupa 40 de ani, femeile se redescopera

Se crede ca odata cu varsta de 40, libidoul femeilor scade. Teoretic, viata la 40 de ani este la fel ca cea de la 20 de ani, insa cum stau lucrurile din punct de vedere practic? La 20 de ani, femeia mizeaza pe noutate, iar la 30 de ani pe stabilitate sexuala. Pe ce anume se bazeaza dragostea si sexualitatea la 40 de ani? Pe redescoperirea de sine si a sensului vietii... pentru ca la aceasta varsta femeile au dezlegat deja o parte din misterele iubirii. Dar nu chiar totul... Dupa aceasta varsta, femeile inteleg ca “a face dragoste cu dragoste este o adevarata baie de tinerete, o incarcare cu energie, un mod de a-ti redobandi tonusul”, afirma profesorul doctor Sylvain Mimoun in publicatia “Universul masculin”. Daca nu se cade in greseala inertiei, a rutinei sau a satisfacerii pur fiziologice, actul sexual la aceasta varsta poate constitui incununarea dragostei sau chiar cireasa de pe tort. Femeile nu isi mai cauta alti parteneri, pentru ca deja au unul. Femeile isi doresc mai mult ca niciodata ca actul sexual sa fie minunat si spontan, iar jocurile dragostei sa fie la fel de imaginative ca intotdeauna. La aceasta varsta, femeile vor ca viata lor intima sa isi pastreze prospetimea inceputurilor si evita pe cat posibil ca relatia lor sa cada in rutina. Dupa 40, pasiunea tinde sa fie detronata de tandrete. Daca se trece peste ingrijorarile cauzate de schimbarile hormonale si de inaintarea in varsta, se poate ajunge la o relatie perfect echilibrata.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri