30 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Ce este destinul? Destinul este credinta ca, inainte de toate, viata noastra e predeterminata de o forta supranaturala, de un Papusar Suprem ce trage sforile de undeva de sus, guvernandu-ne viata, confectionand Firul Rosu al Sortii, ce se poate intinde sau incurca, insa niciodata nu se va rupe!.

Uimit, Wei Gu a intrebat: Cumva dadaca ta avea doar un ochi? Frumoasa sotie a raspuns mirata: De unde stii? Si atunci barbatul i-a marturisit toata povestea.

Dupa ce s-au destainuit unul celuilalt, Wei Gu si a sa sotie au capatat un respect si mai mare unul pentru celalalt. Mai tarziu au facut impreuna si un copil pe care l-au numit Wei Kun, ce a devenit guvernatorul provinciei Yanmen.

Destinul nu poat fi schimbat de mana omului. Atunci cand conducatorul orasului Sang a aflat intreaga poveste, a decis sa numeasca locul in care s-a intalnit Wei Gu cu misteriosul batran “Casa Logodnei”.

De atunci si pana astazi, intermediarii indragostitilor sunt cunoscuti si sub denumirea de “Batranul din lumina lunii”, iar toata lumea stie ca, desi uneori se incurca, Firul Rosu al Sortii nu se rupe niciodata!

Povestea originala despre Firul Rosu al Sortii o puteti citi aici.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri