30 Aprilie 2012 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Ce este destinul? Destinul este credinta ca, inainte de toate, viata noastra e predeterminata de o forta supranaturala, de un Papusar Suprem ce trage sforile de undeva de sus, guvernandu-ne viata, confectionand Firul Rosu al Sortii, ce se poate intinde sau incurca, insa niciodata nu se va rupe!.

Si care este motivul tau? a intrebat Wei Gu. Eu sunt responsabil pentru casatoriile pamantesti, a spus omul batran. In acel moment Wei Gu a jubilat: Parintii mei au murit cand eu eram mic. De aceea, vreau sa ma casatoresc repede pentru a ma asigura ca numele familiei mele va fi pastrat timp de mai multe generatii. Totusi, orice propunere de casatorie pe care am facut-o in ultimii zece ani a fost respinsa. Iar astazi ma aflu aici pentru a ii cere mana fiicei domnului Pan. Crezi ca vom avea o casatorie fericita?

Inteleptul batran a raspuns: Nu. Femeia cu care te vei casatori abia a implinit 3 ani si va deveni sotia ta atunci cand va implini 17. Wei Gu a intrebat atunci: Ce ai in desaga? Omul batran a raspuns: Fire rosii cu care leg gleznele celor destinati sa fie impreuna. Odata ce doua persoane sunt menite sa se casatoreasca, picioarele lor sunt legate de Firul Rosu al Sortii. Fie ca ele sunt dusmani, despartite de mii de kilometri ori se saracie, atat timp cat au legat Firul Rosu al Sortii, vor fi impreuna. Asadar, daca gleznele tale sunt legate de acea copila de 3 ani, de ce iti mai cauti alta sotie?

Wei Gu a intrebat: Cine este viitoarea mea sotie? Unde locuieste? Misteriosul batran a raspuns: Ei bine, fata s-a nascut intr-o familie care vinde legume, la nord de locul unde esti cazat tu acum. Daca vrei sa o vezi, trebuie sa stii ca este mereu in piata alaturi de o femeie batrana. Vino cu mine si ti-o voi arata. Wei Gu si acel batran din Lumea de Dincolo au asteptat pana la rasarit, doar ca familia Pan nu a aparut la templu. Batranul a inchis cartea si si-a luat desaga, pornind spre piata. Wei Gu l-a urmat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri