Ai nevoie de dragostea pe care doar tu poti sa ti-o dai.
De aceea, drumul iubirii de sine nu este deloc usor pentru ca el implica si descoperire de sine. De multe ori insa, inainte de a descoperi cine suntem, ajungem sa descoperim ceea ce nu suntem. Cand avem intrebari la care nu gasim raspunsuri, in loc sa scotocim inlauntrul nostru, le adoptam pe ale celorlalti. Avem nevoie sa ne iubim din cand in cand si avem nevoie sa fim noi si... atat. Iubirea de sine inseamna sa-ti pastrezi individualitatea fara sa ranesti oamenii, inseamna sa ai constiinta calitatilor si defectelor tale, inseamna sa stii sa-ti valorifici talentul cu care ai fost inzestrata, inseamna sa ai curajul sa lupti pentru implinirea visurilor si sa nu vezi in cei din jur un impediment in calea ta, ci un ajutor de nepretuit.

Iubirea de sine nu stie cum sa fie egoista chiar daca ea presupune sa apelezi la resursele din interior. Iubirea ce vine din interior te face sa iubesti ceea ce se afla la exterior. In natura, in oameni, in afara ta... Iubirea de sine inseamna sa-ti imbunatatesti acele aspecte legate de persoana ta care te nemultumesc, inseamna sa le accepti pe cele pe care nu le poti schimba, inseamna sa lupti cu tine insati fara sa te intereseze finalul bataliei, ci ceea ce ai descoperit in aceasta batalie. Iubirea de sine inseamna sa tii cont de dorintele tale, ascultandu-le si pe ale celorlalti. Si cu toate ca iubirea de sine este suficienta daca vrei sa traiesti in armonie cu tine insati, ea este insuficienta ca sa te faca sa te simti fericita. Iubirea de sine capata sens si hraneste fericirea doar daca determina dorinta de a impartasi si celorlalti iubirea pe care am descoperit-o in noi.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit EXCLUSIV Sfaturile primei românce care a cucerit vârful Annapurna pentru copiii care vor să facă alpinism: Să înceapă gradual, să nu se implice din prima în ceva dificil Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri