Daca te-ai intrebat vreodata ce sanse ai sa ajungi la inima partenerului tau, ce anume il face sa se simta cel mai iubit dintre pamanteni sau cum il poti seduce inca de la prima intalnire, predictiile astrale iti dau o mana de ajutor.

Zodii de aer: Balanta (vant deasupra norilor)

Ca sa impresionati o Balanta, trebuie sa aveti cu adevarat o tinuta iesita din comun, dar in sensul pozitiv al lucrurilor. Eleganta, bunul gust al tinutei, gesturile manierate, replicile spirituale, atmosfera relaxata si placuta, muzica ce tine loc de cuvinte de iubire, toate acestea au un mare impact asupra Balantei si o seduc iremediabil. Daca va ganditi cum sa-i pastrati dragostea la fel de vie si peste ani, invatati sa o cunoasteti foarte bine. Faceti-i cadouri micute pentru ca se va bucura foarte mult. Lasati-o sa fie libera, dandu-i in acelasi timp sentimentul ca va apartine. Evitati comportamentele exagerate si gesturile disperate pentru ca acestea in timp uzeaza sentimentele.

Zodii de aer: Varsator (vant furios)

Este evidenta predilectia Varsatorului pentru neconventional si pentru modern, asa ca daca nu stiti inca cum sa fermecati un Varsator, incepeti prin a purta discutii inteligente cu el in cadrul unui muzeu tehnic sau la o expozitie de sculptura moderna. Pentru ca ii place tot ceea ce este neobisnuit, Varsatorul va aprecia in mod deosebit acele lucruri care sunt diferite (opuse chiar) de cele existente in jur. Dansati in ploaie, faceti glume bune, dati o fuga pe plajele exotice, aveti initiativa, demonstrati-i inteligenta, dar si spiritul vostru ludic. Doar prin gesturi spontane veti atrage un Varsator. Daca aveti parte de o relatie frumoasa cu un Varsator, lasati-l sa se simta liber si sa-si manifeste spiritul sau independent.

Zodii de apa (Rac, Scorpion, Pesti)

Racul, Scorpionul si Pestii populeaza adancurile, cunoscand foarte bine esenta ascunsa a vietii. Apa inseamna libertate, inseamna infinit, inseamna evadare, insa apa capata si forma vasului in care este turnata. Zodiile aflate sub semnul aerului incearca in permanenta sa fie in armonie cu lumea inconjuratoare, dand dovada de o intuitie grozava atunci cand vine vorba de cunoasterea celorlalti. Cucerirea nu este pasul cel mai dificil pe care trebuie sa-l faceti in cucerirea unei zodii de ape. Este foarte greu sa faci o zodie de apa sa iubeasca. Ritualurile pe care trebuie sa le urmati daca vreti sa castigati iubire trebuie sa se bazeze pe intelegerea trairilor celuilalt, pe protejare si pe dovezi de afectivitate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri