14 Noiembrie 2011 publicat în Horoscop 3 share-uri

Astrologia Panch Pakshi este inedita si ne prezinta un alt mod de abordare a astrologiei, o viziune exotica si interesanta, specifica sud-estului Indiei. Afla care este zodia ta tamila si cum iti influenteaza paksh reprezentativa personalitatea si viata

Astrologia Panch Pakshi (panch = 5, pakshi= pasari) este inedita si ne prezinta un alt mod de abordare a astrologiei, o viziune exotica si interesanta, specifica sud-estului Indiei. Acest sistem astrologic indian are ca punct de reper cinci elemente diferite, 5 elemente cu functie simbol – elemente pasari. Unii astrologi sustin ca este similar sistemul vedic, asemanand sistemul paksh cu sistemul celor cinci elemente de baza.

Ca si in astrologia vedica, cele 5 elemente primare au puterea de a influenta decisiv comportamentul si actiunile omului. Fiecare din cele cinci pasari influenteaza activitatea unei persoane, intr-o masura mai mare sau mai mica, atat in timpul noptii, cat si in timpul zilei. Pasarile guverneaza bioritmul si destinul unei persoane prin rotatie. Succesiv, vine randul fiecarei pasari sa guverneze. Fiecare pasare isi exercita influenta asupra unei persoane timp de 2 ore si 24 de minute, o singura data pe zi, o singura data pe noapte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vinul, ca o simfonie a naturii 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului

Fiecare actiune are momentul ei potrivit si fiecare activitate efectuata in intervalul de timp perfect iti poate aduce rezultate pe masura, mai cred indieni… Pozitia unei oarecare pasari in tabelul tau astrologic Panch pakshi iti poate revela momentul prielnic pentru o anumita actiune, daca eforturile tale depuse intr-o anumita munca/ scop au sansa de izbanda si de noroc.

Cunoscand care este pasarea care te domina vei afla daca momentul respectiv este benefic sau nu pentru a te angaja intr-o anumita activitate.

Cele 5 pakshi au doua functii principale. In primul rand, conform viziunii astrologiei Panch pakshi, aceste elemente universale - paksh, sunt puse in legatura si cu ideea de timp. Aceste Pakshi reprezinta cele cinci etape in care este divizat timpul. In functie de care paskh care te domina intr-un anumit moment, poti afla daca momentul respectiv este momentul potrivit si prielnic pentru a efectua o anumite actiune:

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească
  • VULTUR
  • PAUN
  • BUFNITA
  • COCOS
  • CIOARA

Totodata, fiecare dintre aceste pasari sunt asociate unei anume sarcini intr-un anumit moment dat, respectiv:
- a Conduce
- a Manca
- a Umbla
- a Dormi
- a Muri

Pasarile ating apogeul influentei lor si sunt cele mai puternice atunci cand ajung la actiunea “a conduce”. Ajung la minimul influentei lor ( puterea lor este cea mai slaba) atunci cand ating actiunea “a muri”. Poti afla prognoza pentru ziua de astazi conform sistemului astrologic introducand datele tale in modulul pe care il vei gasi la aceasta pagina: https://www.astrojyoti.com/panchapakshi?npmoon=&moon=&nnakshatra=&mybird=&Vulture=Vulture. Va trebui sa furnizezi si informatii gen locul nasterii, precum si coordonatele locului de nastere (altitudine si latitudine), dar si fusul orar. Aceste informatii le poti gasi pe internet, dand un simplu search cautand coordonatele in functie de orasul in care te-ai nascut.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri