Pana in anul 2020, depresia va reprezenta a doua cauza de mortalitate din lume, imediat dupa afectiunile cardiovasculare. Afla si tu care sunt in horoscop zodiile cele mai predispuse depresiei:

Traim intr-un secol atat de agitat si grabit incat aceasta boala, aparent tacuta, mica si inofensiva in comparatie cu altele, pare ca acapareaza incet incet, dar sigur, pe tot mai multi dintre noi. Organizatia Mondiala a Sanatatii a estimat ca, pana in anul 2020, depresia va reprezenta a doua cauza de mortalitate din lume, imediat dupa afectiunile cardiovasculare. Depresia nu este o afectiune de neglijat. Feriti-va de ea. Unii dintre noi, mai mult decat altii, sunt predispusi acestei boli. Afla si tu care sunt in horoscop zodiile cele mai predispuse depresiei:

Felicitari celor care lupta impotriva depresiei si nu se lasa pe mana acestui dusman din umbra.

Zodia RAC

Starea ta afectiva are de mult ori influente negative si asupra organismului tau si a starii de sanatate. Durerile de cap, senzatia de slabiciune fizica, starea de astenie, bolile precum obezitatea, diabetul sau ulcerul, cancerul la organele genitale sau probleme legate de menstruatie pot fi in cazul Racului consecinte ale ingrijorarii excesive. Esti extrem de sensibila fata de schimbarile sau evenimentele drastice din jurul tau, acestea interferand cu starea ta de buna dispozitie. Te lasi usor demoralizata si ai tendinta de a-ti exagera probleme si afectiunile. Nu ai incredere in tine si te lasi prada de multe ori deznadejdii sau sentimentelor negative.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

De fiecare data cand esti dezamagita, lumea devine gri in jurul tau. Anxietatea pare ca face uneori parte din felul tau de a simti. Sexualitatea si o relatie frumoasa si sanatoasa cu partenerul de viata pot fi arme redutabile pentru a lupta impotriva depresiei. Actul sexual in sine, afectiunea si iubirea pe care le primesti sunt pentru Rac remedii eficiente care il pot scoate din prapastia depresiei si ii pot mari stima de sine. Inconjoara-te de cat mai multi prieteni si nu ezita sa apelezi la ajutorul lor cand te simti trista si abandonata. Ai nevoie sa te simti protejata, iubita, dorita si sa stii ca exista intotdeauna cineva acolo pe care te poti baza.

Zodia GEMENI

Orice nu-ti este pe plac si esti nevoita sa suporti te deprima. Orice lucru pe care te simti constransa sa il faci te arunca in stari de depresie. Orice decizie definitiva si iremediabila pe care o ai de luat te pune pe ganduri. Ganduri grele… Gemenii nu sunt atat de flexibili si puternici atunci cand vine vorba de echilibrul lor interior. Este adevarat ca reusesti sa te adaptezi fara prea multe greutati oamenilor si conditiilor din jurul tau, insa despre starea de spirit nu am putea spune chiar acelasi lucru. A fi in mai multe locuri deodata poate fi uneori epuizant.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri