16 August 2011 publicat în Horoscop 2607 share-uri

Care sunt acele zodii feminine care iubesc mult, foarte mult, la limita masurii si dincolo de ea?

Zodia Rac – Racul este una din zodiile care nu poate iubi cu masura. Este adevarat ca se indragosteste greu si iti va marturisi cu greu iubirea sa, insa atunci cand o face, poti fi sigur ca nu o face doar de dragul cuvintelor. Femeia Rac iubeste cu intensitate si cu sensibilitate, cu tandrete si cu posesivitate. Iubirea sa dureaza in timp si nu se stinge cu una cu doua. Femeia Rac uita de sine atunci cand iubeste si are tendinta de a deveni dependenta de cel pe care il iubeste. Se sacrifica de buna voie pentru cel pe care il iubeste si se plaseaza pe sine pe un loc secundar.

Chiar daca este inselata in asteptarile sale, da de fiecare data sanse, iar si iar, celui care ii este partener de viata. Cand in relatia sa este comisa o greseala, are tendinta de a arunca vina asupra sa si de a gasi scuze partenerului. Zodia Rac iubeste ideea de iubire. Mintea si sufletul unui Rac nu pot accepta posibilitatea ca cel iubit sa nu raspunda cu aceeasi moneda. Despartirea are un efect devastator asupra unui Rac. Uneori, ii ia ani intregi sa isi revina.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Zodia Balanta – Balanta este si ea una dintre zodiile care iubesc prea mult. De ce? Pentru ca nu stie sa iubeasca cu masura. Iubirea sa este fie nula, fie dincolo de masura, reguli sau gura lumii. Balanta iubeste cu sufletul si nu cu mintea si urmareste perfectiunea de la fiecare iubire pe care o traieste. Se daruieste de aceea, de fiecare data, cu totul, relatiei sale.

Da tot ce este mai bun din ea pentru a scoate la iveala tot ce este mai bun din celalalt. Isi sprijina partenerul pentru a ajunge acolo unde isi doreste chiar daca acest lucru inseamna sa isi puna idealurile sale pe un plan secundar sau chiar sa le ignore.

Ii da cele mai bune sfaturi, ii este cea mai buna prietena, cea mai buna iubita si amanta, cea mai buna sotie si mama, iarta usor, inchide ochii uneori, este dispusa sa faca compromisuri mari si sa renunte la sine de dragul celui pe care il iubeste. Are tendinta de a-l ridica pe un piedestal pe cel pe care il iubeste si sufera atunci cand circumstantele il dau jos de acolo. Ceea ce uita Balanta uneori este sa se iubeasca si pe sine.

ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Zodia Pesti – Zodia Pesti are tendinta de a-si zeifica partenerul si de a face din el scopul suprem al vietii sale. Femeia Pesti este dependenta de prezenta partenerului si si-ar dori ca acesta sa fie 24 de ore din 24 alaturi de ea daca s-ar putea. Este dispusa sa faca multe lucruri pentru ca relatia sa sa functioneze bine, inclusiv sa renunte la o oportunitate de cariera, la o calatorie in interes de serviciu, la continuarea studiilor, etc daca acest lucru s-ar bate cap in cap cu ceea ce isi doreste partenerul sau. Este dispusa de asemenea sa renunte la placerile sale, la hobby-urile sale, la timpul pe care il petrece in compania prietenilor pentru a fi alaturi de partenerul sau sau de prietenii acestuia. Chiar daca nu este intotdeauna de acord cu purtarea partenerului, o tolereaza cu speranta ca astfel, intr-o buna zi, de dragul sau si al lor, acesta o sa-si schimbe comportamentul. Da, si femeia Pesti isi iubeste partenerul mai mult decat se iubeste pe sine.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri