3 August 2011 publicat în Horoscop 85 share-uri

Iubire? Bani? Familie? Sanatate? Cariera? De ce anume vei avea parte in aceasta viata? Inca de la nastere, Jupiter, planeta hazardului, iti influenteaza norocul viitor si creeaza sanse in viata.

Jupiter este gardianul gandirii abstracte si superioare, oferindu-ne optimism si standarde de valori. In acelasi timp, Jupiter este planeta asociata cu norocul si soarta buna. Dintre toate planetele, ea este cea care ne influenteaza cresterea si evolutia umana intr-un mod pozitiv. Jupiter este cel responsabil pentru succesul, ajutorul providential, puterea politica, casniciile favorabile, implinirile si prosperitatea noastra. Tot Jupiter ne poate influenta insa si intr-un mod negativ existenta. Atunci poate aduce lene, amanare, piedici si poticniri. Afland care a fost pozitia lui Jupiter in harta ta astrala la momentul nasterii, poti descoperi in ce fel te influenteaza aceasta planeta, ce tip de noroc aduce in viata ta. Pentru a afla in ce semn zodiacal s-a aflat Jupiter in momentul nasterii tale, introdu datele tale de nastere (ziua, anul, luna nasterii, dar si ora la care te-ai nascut) in modulul disponibil la linkul urmator https://www.findyourfate.com/astrology/jupitersign.html. Iata si ce spune acest lucru despre norocul tau in viata:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

JUPITER in Berbec

Jupiter in Berbec aduce noroc mai ales pe plan material. Afacerile tale vor fi incununate de succes si vei avea parte de prosperitate, energie si bunastare de-a lungul intregii vieti, poate chiar incepand cu perioada tineretii. Atragi norocul de partea ta cand te afli in pozitii de conducere, cand insufli pasiune si energie celor din jur, cand reusesti sa creezi entuziasm in jurul tau. Castigurile neasteptate nu te ocolesc, dar nici risipa. Vei da, vei avea. Te vei confrunta insa cu anumite probleme de sanatate ce apar ca reactie a organismului impotriva stresului si a presiunii constante in care traiesti. Obezitatea este si ea un pericol de care trebuie sa te feresti.

JUPITER in Taur

Jupiter in Taur aduce inteligenta, cumpatare, abilitatea de a gestiona intr-un mod eficient resursele, dar si de a le utiliza intr-un mod constructiv. Trebuie sa depui eforturi considerabile si sa muncesti pentru a ajunge acolo unde iti doresti, insa norocul iti va surade mai ales pe plan sentimental. Viata a rezervat pentru tine surprize frumoase si vei simti in mod constant de-a lungul vietii iubirea celorlalti pentru tine. Atragi norocul cand esti generos, perseverent si ambitios. Toleranta in exces si pasivitatea sunt cei mai mari dusmani ai tai. Stai deoparte de ei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri