26 Iulie 2011 publicat în Horoscop 34 share-uri

Iuno este asteroidul asociat iubirii si maturitatii iubirii in astrologie. Iuno este insa si asteroidul casatoriei si al angajamentului, al loialitatii si al casniciei, el semnificand sufletul pereche din aceasta viata.

In astrologie, Iuno este asteroidul care are o influenta similara planetei Venus. Spre deosebire de Venus insa, care este asociata cu iubirea, pasiunea si seductia intr-o etapa prematura, Iuno are in vedere iubirea intr-un stadiu mult mai profund si mai matur. In astrologie, Iuno este asteroidul asociat cu iubirea si maturitatea in iubire, cu angajamentul si loialitatea, cu relatiile de casatorie, cu sufletul pereche existent in aceasta viata. Afland care este pozitia asteroidului Iuno in harta ta astrala, poti afla care sunt trasaturile persoanei cu care esti casatorita sau cu care urmeaza sa te casatoresti. Poti afla totodata care sunt asteptarile tale maritale, care este tipul de sot pe care il atragi involuntar si care este tipul de casnicie de care ai nevoie pentru a te simti implinita. Asteroidul Iuno este pus in legatura cu reusita unei casnicii/ a unei relatii oficiale, dar si cu satisfactia pe care o aduce aceasta. Te ajuta totodata sa-ti identifici propria pozitie si atitudine fata de casatorie.

Daca vrei sa afli care este pozitia asteroidului casatoriei in tabelul tau astral si ce semnificatie are acest lucru, acest modul iti poate fi extrem de util

>> Afla pozitia lui IUNO (JUNO) in tabelul tau astral << 

Tot ce trebuie sa faci este sa introduci datele tale (data nasterii si numele complet) in acest modul. Modulul va genera automat un rezultat. In functie de pozitia lui Iuno in semnele zodiacale, poti afla care este tipul de sot care ti s-ar potrivi cel mai bine. Daca ai aflat pozitia lui Iuno in tabelul tau natal, te invitam sa afli ce spune acest lucru despre viitoarea ta casnicie:

Image Tú Anh /Pixabay; Image main 明辉 李 /Pixabay

IUNO in Berbec – Pozitia lui Iuno in semnul Berbecului aduce aventura, entuziasm, pasiune, reinnoire a angajamentului, entuziasm si adevar, dar si conflicte de putere ce instiga la schimbare si evolutie. Potentialii tai parteneri de casatorie sunt activi, dinamici, cu un nivel de energie ridicat, stiind ce vor de la viata si de la casnicie. Totodata, partenerul tau va avea inclinatii spre agresivitate, va fi incapatanat si va avea tendinta de dominare.

IUNO in Taur – Asteptarile tale legate de casnicie graviteaza in jurul stabilitatii si a statorniciei unei casnicii. Iti doresti un partener de viata pentru totdeauna, care sa nu te paraseasca in clipele cele mai grele. Totodata, confortul material pe care ti-l poate asigura o casnicie este foarte important pentru tine. Partenerul tau va fi incapatant, consecvent, capabil sa asigure bunastarea familiei si sa atinga succesul profesional. Acest partener iti va oferi si sentimentul de securitate si siguranta, dar si momente in care vei simti ce inseamna posesivitatea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri