14 Iulie 2011 publicat în Horoscop 884 share-uri

Unii ne fac rau, altii ne fac bine. Unii sunt un drog, altii vitamine pentru suflet. Unii ne sprijina si ne sustin, altii ne reteaza din start posibilitatile. Pe unii barbati trebuie sa ii iubim, de altii trebuie sa ne ferim. Iata care sunt cele cinci zodii masculine fata de care trebuie sa fim extrem de precaute atunci cand vine vorba de iubirea si fericirea pe care ni le pot oferi intr-o relatie:

Barbatul Taur –Barbatul narcisist

Incapatanat si egoist, barbatul Taur are o vadita tendinta de a fi narcisist si confunda de multe ori iubirea cu satisfacerea propriilor nevoi emotionale. Are un ego imens si este preocupat de propria persoana. Aflat intr-o relatie, nevoile, dorintele si interesele sale au tendinta de a le domina pe cele ale partenerei. Vrea ca totul sa se desfasoare dupa bunul sau plac si uneori incearca sa-si manipuleze partenera. Este vanitos si nu accepta sa ii aduci critici si nici sa gandesti rau despre el. Se crede superior celorlalti. Daca esti o femeie care tine la independenta sa si nu vrei sa-ti fie amenintata libertatea, fereste-te de barbatul Taur. Te vrea 24 de ore din 24 langa el. Vrea sa fii acolo intotdeauna pentru el, pregatita sa-l asculti, sa-l intelegi, sa-l ajuti sa isi indeplineasca visurile. Nimic rau pana aici… Intreaba-te insa daca este dispus sa faca acelasi lucru pentru tine. Barbatul Taur este gelos si posesiv. Va incerca sa te controleze si sa te tina sub papuc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Barbatul Rac – Barbatul Peter Pan

Daca iti doresti sa experimentezi sentimentul de siguranta si protectie langa barbatul pe care il iubesti, fereste-te de barbatul Rac caci lucrurile vor sta exact invers. Va dori atentia, protectia si puterea ta. Va dori sa joci rolul matern in relatia voastra. Tu va trebui sa joci la perfectie rolul parintelui care accepta capriciile unui copil rasfatat. Barbatul Rac pare sa nu imbatraneasca niciodata in nevoia sa de a fi cocolosit si dadacit.

Racul refuza sa se maturizeze si este nesigur si indecis pe ceea ce simte, lasand uneori deciziile pe umerii tai. Il sperie angajamentele serioase si nu are suficient de multa incredere in sine astfel incat va cauta prezenta ta pentru a-si ameliora aceasta neincredere in sine. Se supara cu usurinta si se comporta ca un copil daca ii aduci critici sau nu apreciezi cum se cuvine ceea ce face pentru tine. Isi doreste sa se bucure la nesfarsit de ceea ce ii ofera viata si de ceea ce ii poti oferi tu fara a-si asuma in schimb responsabilitati si obligatii finale. Ii este teama sa isi faca planuri de viitor.
ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

Barbatul Gemeni – Tipul ‘bad-guy’

Un Don Juan si un ‘bad-guy’ in acelasi timp, in personalitatea barbatului Gemeni se impletesc cel mai bine elementele de atractie si de pericol. Este adevarat ca atractia pe care o manifesta asupra sexului frumos este mare. Barbatul Gemeni este fermecator, invaluit intr-o atitudine de nonconformism si rebeliune si pare a sti de minune cum sa faca o femeie sa se simta protejata si in siguranta langa el. Nu incearca sa-si cenzureze personalitatea si comportamentul, ceea ce il face si mai dezirabil in ochii femeilor. Pare sigur pe el, greu de abordat si creeaza iluzia puterii. De aceea, multe femei percep cucerirea lui ca pe o provocare. Nu te indragosti prea tare de un astfel de barbat. In multe cazuri, acesta isi imparte iubirea intre mai multe femei. In multe cazuri, este nehotarat emotional si oscileaza mult in alegerile sale sentimentele, preferand aventurile in locul relatiilor serioase si de lunga durata. Zborul din floare in floare nu il face sa se simta atat de constrans precum o face o casnicie.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri