6 Iulie 2011 publicat în Horoscop 22 share-uri

Mai bine sa previi decat sa suferi dupa :)... Afla care sunt, conform horoscopului european, barbatii suspectibili de a te rani emotional:

Barbatul Rac – Barbatul Rac este un barbat romantic, sarmant, cavaler de moda veche si maestru in arta politeturilor, apt sa te inteleaga si sa-ti fie alaturi la bine si la rau. Ceea ce iti poate produce dificultati in relatia cu el este faptul ca legaturile barbatului Rac cu familia sa sunt extrem de puternice, iar in unele cazuri figura materna tinde sa-l influenteze si sa-l domine. Se lasa influentat de opiniile celor din jur si este uneori incapabil sa-si sustina iubirea in fata celorlalti sau sa lupte pentru ea. Are tendinta de a compara comportamentul celei pe care o iubeste cu cel al mamei, ceea ce va avea un impact decisiv asupra relatiei. O parere critica din exterior despre persoana iubita il zdruncina serios si il face sa-si puna iubirea sub semnul intrebarii. In timp, poate deveni extrem de critic si pretentios, imposibil de multumit. Barbatul Rac te poate parasi pentru o alta femeie daca aceasta se preteaza atat cerintelor proprii, dar si gusturilor si cerintelor familiei. Tactica lui de a-ti frange inima este o atitudine de indiferenta si nemultumire la adresa ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Barbatul Berbec – Asteapta-te la o iubire furtunoasa din partea barbatului Berbec, la declaratii spumoase, la gesturi doveditoare si extravagante de iubire, la marturisiri fierbinti. Asteapta-te ca in a doua saptamana de intalniri sa isi doreasca sa te prezinte deja parintilor.

Asteapta-te sa faceti planuri de viitor impreuna si sa incepeti sa construiti o relatie de toata frumusetea. Asteapta-te apoi la o surpriza de proportii… Barbatul Berbec poate disparea peste noapte in neant. Odata ce s-a hotarat, te poate parasi fara nicio explicatie, nici de bine, nici de rau, fara sa se dea ochii cu tine sau fara sa ti-o marturiseasca prin telefon. Motivele? Din cauza unui gest de-al tau care l-a deranjat in urma cu sase luni de zile, din cauza ca ai avut o dimineata proasta si nu au avut chef de sex, din cauza ca nu ii acorzi suficienta atentie sau ca nu i-ai apreciat eforturile atunci cand a trebuit.

Barbatul Gemeni – Gemenii sunt personajele masculine duale ale horoscopului. Nu este deloc greu de anticipat motivul pentru care un barbat Gemeni te-ar putea face sa suferi. Desi fermecator, sociabil si comunicativ, o persoana in jurul careia este imposibil sa nu te simti bine, barbatul Gemeni nu este tocmai barbatul ideal pentru o iubire de cursa lunga. Prin natura lui, este un admirator al sexului frumos, este superficial si instabil, in permanenta cautand schimbarea si noutatea. Chiar daca este implicat intr-o relatie, o alta femeie ii poate trezi interesul cu usurinta. Chiar daca este implicat intr-o relatie, atitudinea lui este una de barbat disponibil, incurajand la flirt. Il fascineaza inabordabilitatea si traieste cu impresia ca poate gasi oricand o partenera pe masura lui, poate chiar mai altfel si mai altcumva decat tine. Nu are remuscari atunci cand paraseste si te poate parasi cu zambetul pe buze, multumindu-ti frumos pentru tot ce i-ai oferind si marturisindu-ti sincer ca s-a indragostit de altcineva.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri