29 Aprilie 2011 publicat în Horoscop 25 share-uri

Descoperiti care este cea mai potrivita profesie pentru dumneavoastra in functie de semnul zodiacal sub care v-ati nascut!

Berbec

Carierele Berbecilor implica de cele mai multe ori un grad de duritate care este in deplin acord cu temperamentul lor. Ei pot deveni exploratori celebri, medici foarte competenti, filosofi sau muzicieni, buni organizatori in orice domeniu al industriei spectacolului (regizori, dirijori) sau militari de cariera. Pot excela in profesii ce au legatura cu capul: stomatologi, oculisti, frizeri, palarieri. Fiind foarte buni sportivi, vor agrea in special sporturile violente precum boxul sau rugby-ul. Sunt de asemenea buni oratori.

Taur

Profesiile care li se potrivesc Taurilor sunt indeosebi cele legate de pamant, ca: agricultor (fermier in general), miner etc. Inclinatiile artistice ii vor impune in special in muzica, dar si in alte domenii conexe. Pot fi de asemenea foarte buni arhitecti, constructori, bijutieri, dansatori, desenatori, pictori, actori, bancheri, administratori sau negustori. Foarte sportivi, nativii din acest semn agreeaza mai ales boxul, fotbalul si tenisul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Gemeni

Gemenii au mari inclinatii spre jonglerie cu idei si cuvinte si deci se pot indrepta spre literatura, jurnalistica, diplomatie sau oratorie. Pot lucra in comert ori ca tipografi, corectori sau in relatiile cu publicul. In industria spectacolului sunt foarte buni iluzionisti, jongleri, imitatori si sunetisti. Gasim totusi printre ei si multi hoti sau escroci. In multe cazuri, nativii din aceasta zodie se pot reprofila la varsta maturitatii intr-o meserie foarte diferita de cea pe care au practicat-o inainte.

Rac

Profesiile Racului corespund in mod firesc inclinatiilor sale naturale. Gustul pentru calatorii il poate determina sa devina marinar sau pescar (este semn de apa, lucru ce il poate indrepta si catre sporturile specifice precum natatia). Paseismul sau il impinge catre istorie, arheologie, numismatica sau filatelie. Aspirand intotdeauna sa fie precis si riguros, profesiile care cer aceasta calitate ii sunt foarte accesibile (mecanica). Este un foarte bun pedagog, datorita placerii de a lucra si a se intelege cu copiii.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Leu

Profesiile potrivite Leului sunt, in general, cele ce presupun un rol de lider si de bun organizator. Se instaleaza deci in functii de director, bancher, politician si avocat. Ocupa tot ceea ce se poate ocupa cu titulatura de “presedinte”. Poate fi medic cardiolog, de boli circulatorii ori chirurg in operatii de inima si vase de sange, bijutier, negustor, director de teatru, de cabaret, al unor publicatii. Se remarca in artele frumoase, literatura, muzica. Poate fi un bun militar de cariera ce tinde spre gradele superioare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri