Astrologia birmana are in vedere ziua saptamanii in care te-ai nascut si este structurata in jurul cifrei-cheie 8.

Astrologia birmana are in vedere ziua saptamanii in care te-ai nascut, bazandu-se totodata pe energia si insusirile numarului 8. 8 este cifra care cuprinde in esenta echilibru cosmic. Ea reflecta armonie in energie, tinand la distanta orice dezechilbru perturbator. Din cauza ca Miercuri este considerata a fi o zi speciala si aflata atat sub influenta lui Mercur, cat si a lui Rahu (si in consecinta va fi impartita in doua zile separate), nu exista 7 semne zodiacale, ci 8. Sistemul astrologic birman se bazeaza pe influenta a 7 planete si a lui Rahu, o prezenta celestiala unica, invizibila.

Nu se cunoaste cu exactitatea istoria si originea acestor zodii, insa zodiile birmane sunt considerate a fi o reflexie a universului. Fiecare din aceste 8 semne corespunde unui anumit punct cardinal. Locuitorii din Birmania ( numita si Uniunea Myanmar), in functie de semnul caruia ii apartin, se roaga in templele orientate spre punctul cardinal care ii reprezinta. Iti prezentam astazi horoscopul birman. Avand in vedere ziua saptamanii in care te-ai nascut, poti afla si tu careia din cele 8 zodii birmane ii apartii. Daca nu stii cu exactitate ziua saptamanii in care te-ai nascut, acest calculator online iti poate fi de ajutor. Aici poti gasi un calculator cu ajutorul caruia poti afla ziua saptamanii in care te-ai nascut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

1. Cei nascuti Luni– zodia birmana TIGRU

Planeta guvernanta: Luna
Directia norocoasa: Est


Nativii din zodia Tigru sunt persoane inzestrate cu o minte agera si stralucita, cu o intuitie fantastica, dar si cu tenacitate. Rabdarea si asteptarea nu se numara printre punctele lor forte, insa dispun de forta interioara si nu se lasa usor demoralizati. Reusesc de cele mai multe ori ceea ce si-au propus. Chiar daca nu tocmai prietenosi si maleabili, sunt corecti si onesti cu ei insisi, dar si cu ceilalti. Daca gresesc, nu dau bir cu fugitii, ci incearca sa indrepte ceea ce au facut. Sunt persoane pe care te poti baza la nevoie.

2. Cei nascuti Marti – zodia birmana LEU

Planeta guvernanta: Marte
Directia norocoasa: Sud-Est

Conform astrologiei birmane, persoanele nascute Marti sunt persoane orgolioase si mandre, ce pun mare pret pe reputatie si pe imaginea de sine. Isi doresc sa le fie recunoscute meritele. Lupta din greu pentru a-si atinge obiectivele, aspirand sa castige numai pe cai cinstite, prin meritele proprii. O parte dintre acesti nativi au aptitudini de lider si reusesc sa se impuna cu usurinta. Reactioneaza prompt sub presiunea, luand deciziile fara sa se uite inapoi. La polul opus, o parte din nativii Lei sunt sensibili, nehotarati, iar deciziile le provoaca nervozitate si agitatie.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri