28 Martie 2011 publicat în Horoscop 25 share-uri

S-a schimbat organizarea horoscopului odata cu aparitia lui Ophiuchus, cea de-a 13-a zodie? Este adevarat ca s-au decalat zodiile? Poate fi Ophiuchus luat in considerare in previziunile astrologice? Si ce trasaturi de caracter imprima noua zodie?

Exista cea de-a 13-a zodie. Si se numeste OPHIUCHUS. Iar calendarul zodiacului se redefineste. Credibil sau incredibil, acesta este anuntul pe care astronomii americani de la Minnesota Planetarium Society l-au facut recent si care a dat nastere multor nelamuriri si semne de intrebare.

Desi considerata a fi o descoperire noua, Ophiuchus era cunoscuta din vremurile antice sub numele de Serpentarius (Cel care tine Sarpele) si mentionata de Ptolomeu in lista celor 48 de constelatii. Ophiuchus nu este o stea, ci una din cele mai mari constelatii aflate in regiunile ecuatoriale ale cerului.

In reprezentarea noului semn astrologic se imbina mituri antice si mituri legate de istoria unei constelatii. Ophiuchus este descris ca un barbat ce tine in brate un sarpe si il divizeaza in doua prin trupul sau. Ophiuchus este singurul semn al zodiacului pus in legatura cu Imhotep, o persoana care a exista in realitate. Se pare ca Imhotep a trait in Egiptul antic in jurul anului 27 dH si lui ii erau atribuite cunostinte si rezultate deosebite in medicina acelor timpuri. Se spune despre el ca el este cel care a adus omenirii arta vindecarii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Prin urmare, cel de-al 13-lea semn portretizeaza omul perfect, stapanind cunoasterea, vindecarea si lumea nevazuta. In plus, simbolul sarpelui folosit astazi ca reprezentare a indeletnicirii medicale era folosit odinioara pentru a-l reprezenta pe Imhotep.

Foto: By Sergey Mikhaylov /Shutterstock

Semnele astrologice actuale pornesc de la pozitia soarelui in constelatiile zodiacale in ziua in care te-ai nascut. Avand in vedere traiectoria si pozitia Soarelui ca rezultat al miscarii de rotatie a pamantului, acesta traverseaza constelatiile deja cunoscute ale horoscopului: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Din cauza ca Soarele traversa aceasta constelatie doar 19 zile Ophiuchus nu a fost inclus in zodiac, fiind utilizat de vechii astrologi doar ca indicator extrazodiacal..

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Soarele a deviat insa de la traiectoria sa initiala. Din cauza atractiei gravitationale a lunii asupra ecuatorului pamantului, Axa pamantului s-a deplasat lent de-a lungul ultimilor 3000 de ani. Schimbarea axei a afectat alinierea planetelor, influentand si semnele astrologice. Pozitiile planetelor au fost stabilite acum mii de ani, insa din cauza miscarii Pamantului, pozitiile astrelor s-au modificat si ele. S-a nascut astfel Ophiuchus, cel de-al 13-lea semn zodiacal.

Cerul se schimba in permanenta. De fapt, ceea ce numim astazi Steaua Nordului sau Steaua Polara (sau Polaris, stea aliniata cu Polul Nord al Pamantului si aflata in constelatia Ursa Minor) nu este aceeasi Stea Polara de acum mii de ani. In 12 000 de ani, noua Stea a Nordului va fi Vega, steaua cea mai stralucitoare din constelatia Lyra”, declara Joe Rao, lector la Planetariul Hayden din New York, pe pe blog.zap2it.com.

Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Noua zodie Ophiuchus are in vedere perioada 30 noiembrie-17 decembrie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri