24 Ianuarie 2011 publicat în Horoscop 1068 share-uri

Care sunt acei barbati de care trebuie sa ne ferim? Care sunt zodiile viclene, maestre in arta disimularii? Care sunt acele zodii de barbati care mint, manipuleaza si obisnuiesc sa se prefaca? In articolul de astazi ti-am propus un top cinci al celor mai ipocrite zodii masculine:

5. Barbatul Berbec - Barbatul Berbec are sarm. Si inteligenta. Si energie. Si indrazneala. Si mult bun gust. Si o curiozitate innascuta de a studia natura umana... Intentiile sale nu vor fi niciodata rauvoitoare. El le considera juste. Nu vrea niciodata sa raneasca sau sa jigneasca. Nu va face acest lucru pe fata. De multe ori poarta masca aparentelor. Nu este niciodata nesincer chiar daca actiunile si comportamentul sau sunt false. Vrea sa intuiasca si sa patrunda in mintea interlocutorului sau. Se foloseste de minciuna chiar daca stie ca nu il crede nimeni. Lanseaza zvonuri pe care nici el nu le crede. Reactiile sale sunt de suprafata si ascund de multe ori ipocrizia. Barbatul Berbec stie ca ceilalti se asteapta ca el sa reactioneze intr-un anumit fel. Prin urmare, va avea reactiile scontate.

4. Barbatul Scorpion - Nimeni nu poate nega ca barbatii Scorpioni au o personalitate puternica, interesanta tocmai prin pasionalitatea si natura sa contradictorie. Barbatii Scorpion sunt barbatii extremelor. Vei simti inca la la prima intalnire cu ei antipatia sau simpatia lor. Nu se feresc sa isi expuna sentimentele.

Cel putin sub acest aspect, nu disimuleaza cu nimic… Pot fi sinceri si intelegatori cu cei la care tin, dar si extrem de prefacuti cu persoanele pe care nu le suporta sau cu cele care le-au gresit, i-au tradat, i-au mintit sau cu cei pe care ii percep drept slabi de inger. Gandeste-te bine inainte de a lasa un barbat Scorpion sa-ti afle punctele slabe. Odata ce a facut cunostinta cu vulnerabilitatea ta, va miza pe puterea si te va juca pe degete. Nu va ezita sa apeleze la minciunele, rautati gratuite, tertipuri sau viclesuguri reinventate.

3. Barbatul Fecioara – Inteligenta, spiritul de observatie, calmul, abilitatea de a vedea detaliile, minutiozitatea si gandirea analitica, toate acestea sunt trasaturi care caracterizeaza barbatii Fecioara. Pentru ca de multe ori le lipsesc curajul si indrazneala de a pune in practica in mod direct ceea ce isi doresc, au tendinta de a se folosi de cei din jur pentru a-si atinge scopul. Cea mai sigura si confortabila metoda pe care o au la indemana este aceea a intrigilor si a insinuarilor. Barbatii Fecioara sunt reci, critici si autocritici, detasati si cu mult sange rece, adevarati maestri in arta sugerarii si a sugestiei. Aparent, sunt pasnici si inofensivi, insa cuvintele si tacerile se numara printre armele lor redutabile de atac. Imprastie zvonuri atunci cand nu te astepti, lanseaza sau dau mai departe barfele, iar in cazuri extreme apeleaza si la minciuni.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri