Iti propunem sa afli si tu care sunt acele zodii aflate sub steaua norocului in 2011, asa cum sunt ele prezentate in astrologia chinezeasca a destinului:

Intr-un articol anterior iti prezentam horoscopul chinezesc general al lui 2011 si principalele previziuni pentru anul care vine. Intr-un alt articol, am prezentat care sunt acele zodii ale horoscopului european favorizate de destin. De data aceasta, iti propunem sa afli si tu care sunt cele mai norocoase zodii in 2011, dintr-o perspectiva diferita, cea a astrologiei chinezesti:

Anul 2011 pentru Iepure - Chiar daca anul 2010 nu a fost anul cel mai bun si cel mai echilibrat, norocul isi va lua revansa in 2011 pentru nativii din Iepure. Cei aflati in zodia Iepurelui vor avea parte de un an uimitor de frumos, prosper si favorabil pe mai toate planurile. Ideilor lor vor fi apreciate, afacerile personale iau o turnura pozitiva, iar pe plan profesional, capacitatea sa de comunicare si spiritul sau diplomatic le pot aduce o avansare, indeosebi in lunile de primavara sau in perioada octombrie-noiembrie. Daca nativii Iepure au de gand sa-si schimbe jobul, reorientandu-se spre un alt domeniu, daca au de gand sa urmeze o alta facultate, sa calatoreasca unde nu au mai fost niciodata, sa-si schimbe radical imaginea, atunci 2011 va fi momentul potrivit.

Vor fi si cateva provocari legate de stres si munca in exces pe care Iepurele le va avea de strabatut la sfarsitul anului. Daca reuseste sa perceapa schimbarile si deciziile ca pe un lucru firesc, nimeni nu se indoieste ca le va depasi cu bine. Si in iubire, lucrurile merg bine. Cei singuri au sanse mari sa isi gaseasca partenerul potrivit, iar relatia lor va avansa repede si frumos. Cei implicati intr-o relatie isi vor redescoperi iubirea alaturi de partener, existand probabilitatea de oficializare a relatiei in acest an. Dialogul si interactiunea cu partenerul vor trebui insa dezvoltate mai mult.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Anul 2011 pentru Oaie - 2011 va fi pentru nativii nascuti sub acest semn unul dintre cei mai prielnici ani pentru a face planuri si proiecte, pentru a intalni oameni noi, pentru a lega noi prietenii, pentru a construi noi relatii. Comparativ cu anii anteriori, 2011 va fi un an mai fericit, mai optimist, mai vesel, iar lunile de primavara si prima luna a toamnei vor fi lunile cele mai placute. Pentru nativii Oaie singuri, august si septembrie aduc cele mai multe prilejuri de intalnire a partenerului potrivit. Ocaziile romantice vor fi numeroase si chiar daca nu se vor transforma intr-o relatie de lunga durata, experienta lor va fi cu siguranta una extraordinara, imposibil de uitat. Conform horoscopului chinezesc, educatia va fi unul dintre domeniile in care nativul Oaie va atinge performante incredibile. Indiferent de varsta, vor primi recompense, premii sau medalii in acest domeniu, indiferent de varsta. Schimbarile de cariera, chiar daca nu radicale, vor fi la ele acasa.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Cele mai încurajatoare citate despre succes Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri