Anul 2011 va fi anul Iepurelui de Metal. 2011 va fi influentat de Iepure, o zodie calma, pasnica, tacuta, calda, placuta, rezervata, extrem de precauta si prudenta, una dintre cele mai norocoase si pasnice zodii din horoscopul chinezesc.

Fiecare an din horoscopul chinezesc va fi influentat de animalul care pica in acel an. Anul 2011 va fi influentat de Iepure, o zodie calma, pasnica, tacuta, calda, placuta, rezervata, extrem de precauta si prudenta, una dintre cele mai norocoase si pasnice zodii ale horoscopului chinezesc. Nativul Iepure are o fire simpla, care nu cunoaste zbuciumul. Rareori in sufletul nativului Iepure va exista un conflict intre bine si rau. Se afla de aceea, la loc de frunte intre acele zodii susceptibile de a-si gasi fericirea, linistea si scopul in viata.

Atunci cand semnul zodiacal al Iepurelui guverneaza un an, acel an va fi caracterizat prin pace, armonie, mentinerea unui ritm temperat al evenimentelor. De asemenea, anul Iepurelui este strans legat de ideea de camin, casa, familie si unitate. Iepurele poate aduce insa si anumite aspecte negative. Uneori tinde catre plafonare, plictiseala, amanare a problemelor, prea multa indulgenta si autoindulgenta. Anul 2011 va fi prea "molcom" pentru persoanele mai energice si temperamentale, un an "moderat" pentru marea majoritate.

In astrologia chinezeasca, un ciclu se intinde pe perioada a 60 de ani. Aceasta perioada este impartita la randul sau in cate cinci cicluri, fiecare ciclu fiind reprezentat de o perioada de 12 ani. Fiecare an din acest ciclu de 12 ani este influentat, prin rotatie, de un alt animal. Acest animal este cel care are un impact major asupra situatiilor, evenimentelor si a evolutiei lucrurilor, dar si o influenta pozitiva si benefica asupra nativilor pe care ii guverneaza. Spre exemplu, intr-un an al Mistretului, Mistretul va fi cea mai favorizata zodie a acelui an. In 2011, cand este anul Iepurelui, Iepurele va beneficia, intr-un procent mai mare decat celelalte zodii, de noroc, sansa si prosperitate. Insa 2011 va aduce fericire, noroc sau sansa profesionala si pentru zodiile cel mai compatibile cu Iepurele. Alaturi de Iepure, Oaia, Cainele si Mistretul vor avea parte de un benefic an 2011. In schimb, Compatibilitatea Iepurelui cu urmatoarele zodii: Cocos, Sobolan si Tigru va fi aprope nula, realizandu-se deficitar sau dezastruos in unele cazuri.

Directia dramatica si ritmul accelerant, haotic al lui 2010, anul Tigrului, vor fi binevenit inlocuite de o directie mai calma, mai linistita, mai echilibrata. In 2011, accentul se va muta asupra dezvoltarii si evolutiei personale. Pe plan social, pretutindeni in lume, cultura si artele se vor bucura de o revenire spectaculoasa pe scena. Creativitatea va deveni o dimensiune esentiala a reusitei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri