14 Octombrie 2010 publicat în Horoscop 1 share-uri

Ca sa te cunosti mai bine, trebuie sa fii constient de puterea zilei in care ai venit pe lume. Zodiile babiloniene au in vedere acest criteriu simplu. Datand din mileniul 2 I.Hr, sistemul babilonian de astrologie este considerat a fi intaiul sistem organizat de astrologie, diferentiindu-se de celelalte sisteme astrologice cunoscute.

Datand din mileniul 2 I.Hr, sistemul babilonian de astrologie este considerat a fi intaiul sistem organizat de astrologie, diferentiindu-se de alte sisteme astrologice cunoscute. Mai mult, babilonienii sunt primii care au impartit horoscopul in 12 case ceresti, asociind fiecarei case anumite aspecte din viata umana. Astrologia babiloniana are la baza planetele principale care influenteaza pamantul in mod direct: Soarele si Luna, dar si alte cinci planete de a caror existenta erau convinsi: Jupiter, Venus, Saturn, Mercur, Marte. De asemenea, vechii babilonieni asociau aceste sapte planete celor sapte zeitati din panteonul propriu: Marduk, Ishtar, Ninurta (Ninib), Nabu (Nebo), Nergal, Sin si Shamash, iar modificarile pozitiilor astrelor pe cer erau interpretate drept activitati ale zeitatilor respective.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Anumite secrete ale viitorului, evenimente ce erau pe cale de a se intampla, anumite date despre felul de a fi al unei persoane, toate acestea erau “citite” in functie de miscarile acestor astre si accesibile doar anumitor persoane, considerate “alese”. Preotii erau considerati singurii care aveau acest privilegiu. Ei erau capabili sa interpreteze activitatile zeilor in functie de miscarea planetelor, dandu-si seama de planurile pe care acestia le aveau in legatura cu oamenii.

Destinul, viata si individualitatea, credeau preotii si poporul babilonian, sunt hotarate de catre zei, inca de la momentul venirii pe aceasta lume... Ca sa te cunosti mai bine, trebuie sa fii constient de puterea zilei in care ai venit pe lume. Zodiile babiloniene au in vedere acest criteriu simplu... Prin urmare, cei nascuti in ziua de luni apartin zodiei Sin, cei nascuti in ziua de marti apartin zodiei Nergal, cei nascuti in ziua de miercuri apartin zodiei Nabu, cei nascuti in ziua de joi apartin zodiei Marduk, cei nascuti in ziua de vineri apartin zodiei Ishtar, cei nascuti in ziua de sambata apartin zodiei Ninurta, iar cei nascuti in ziua de duminica apartin zodiei Shamash.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Zodia Sin - Cel nascut in ziua Lunii (Daca te-ai nascut Luni)

Sin era considerat a fi zeul Lunii, cel mai important zeu al panteonului, stapanul intelepciunii si al lumii, creatorul tuturor lucrurilor si conducator al celorlalti zei. Zeita care ii era sotia era Ningal si era cunoscuta si sub numele de Marea zeita. Persoanele aflate in zodia Sin sunt misterioase, vizionare, inzestrate cu un spirit tanar. Au insa o personalitate contradictorie, trec prin schimbari bruste de dispozitie si trec cu usurinta de la o extrema la alta. Sunt fie pasive si prefera sa priveasca cursul lucrurilor de pe margine, fie foarte active, dorind sa puna intreaga lume in miscare. Aparent, sunt persoane sensibile si fragile, insa interiorul le este compus din aluat tare. Au o influenta covarsitoare asupra celorlalti, iar impactul cuvantului lor este unul puternic, de durata.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri