1 / 14

Ce reprezinta Luna Neagra (Lilith) in astrologie?

LILITH sau LUNA NEAGRA cum i se mai spune nu este o planeta reala sau un corp astral real, ci un punct astronomic ipotetic, un spatiu gol, in jurul caruia orbiteaza Luna. Ritmul de miscare al Lunii Negre intr-un an este de aproximativ 40 de grade. Totodata, Lilith se va afla in fiecare din cele 12 zodii timp de 9 luni, fiindu-i necesari aproximativ 9 ani pentru a completa un ciclu. Pe de o parte, Lilith reprezinta sexualitatea, senzualitate, intensitatea, rebeliunea si nevoia de refulare a finite umane. Este asociata in acelasi timp si cu acele trasaturi ascunse si intunecate ale fiintei noastre pe care le constientizam uneori, insa pe care, de teama respingerii, evitam sa le dezvaluim in purtarea noastra sau in interactiunea cu ceilalti.

Totodata, astrologii asociaza Luna Neagra cu inconstientul, cu partea intunecata a mintii si a spiritului uman. Este pusa in legatura cu vicii, metehne, neajunsuri, blocaje, tentatii supreme, interzise, secrete obscure pe care le ascundem subconstient chiar si fata de noi insine, cu aspectele noastre cele mai egoiste si instinctuale. Luna neagra este corelata cu karma, cu trecutul noastru si cu incapacitatea de a ne desprinde de greselile savarsite in vietile anterioare.


La nasterea unei persoane, Lilith se va afla intr-un anumit semn zodiacal al horoscopului, predispunand si influentand destinul persoanei respective. Folosindu-te de ACEST MODUL, calculeaza si tu pozitia lui Lilith in momentul nasterii tale si vezi in ce semn zodiacal s-a aflat. In slide-urile urmatoare iti prezentam semnificatiile pozitionarii Lunii Negre in toate cele 12 semne zodiacale.

 

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri