11 / 14

LILITH (Luna Neagra) in semnul Capricornului

Lilith in Capricorn este asociata cu o karma a indispozitiei si a tristetii, Lilith predispunand spre deprimare si melancolie, dar si spre dezvoltarea de depresii. Persoanele la a caror nastere Luna Neagra se afla in semnul Capricornului au tendinta de a se intoarce in trecut, imbracandu-l intr-o lumina mult mai frumoasa decat ar putea vreodata sa i se infatiseze prezentul. Lilith este cea care aduce solitudine, tendinta de autoizolare, sentimentul de singuratate, o istorie zbuciumata de care persoana respective nu se desprinde, un oarecare fatalism al destinului, neincredere si ganduri pesimiste, o prudenta dusa la extreme, reticenta.

 

In acelasi timp, persoanele la a caror nastere Luna se afla in Capricorn sunt perfectioniste si isi doresc sa fie cele mai bune in ceea ce fac. Cand nu pot realiza acest lucru, au tendinta de a distruge si de a adopta un comportament rautacios. Pentru a-si echilibra karma, aceste persoane trebuie sa invete sa fie mai deschise catre ceilalti, sa invete sa ierte, sa zambeasca mai des, sa rada, sa iubeasca, sa se lase prada exuberantei si entuziasmului, sa socializeze mai mult, sa se bucure de compania oamenilor, sa iubeasca viata si pe cei din jur.

 

Sexualitate: Pe plan erotic, din cauza pozitionarii Lunii la Nastere in semnul Capricornului, aceste persoane pot dezvolta un oarecare sentiment al vinovatiei, suprimandu-si unele din dorintele sale sexuale sau refuzandu-si spontaneitatea erotica. Lilith este cea care te face sa fii atrasa fata de persoana mai in varsta care te pot face sa te simti protejata.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri