10 Aprilie 2020 publicat în Horoscop 5349 share-uri

Acest test este dedicat tuturor acelor persoane care se întreabă dacă sufletul lor pereche se gândește la ele si pe care le incearca un dor nedefinit de un cineva pe care nu il cunosc inca.

Acest test este dedicat îndeosebi acelor persoane care își caută sufletul pereche sau se gândesc la el, unde este acesta, ce face, ce gândește, când va veni în calea lor, ce și cum să facă pentru ca legea atracției să favorize întâlnirea lor. Prin urmare, alege o inimă din desenul de mai jos fără să stai prea mult pe gânduri și vei află ce mesaj are pentru tine sufletul tău pereche, indiferent de bucla de timp și spațiu în care s-ar afla. Nu trata acest test cu seriozitate, ci ca pe un joc, cu inima deschisă însă posibilităților.

Mesaj din viitor: Alege o inimă și află ce mesaj are sufletul tău pereche pentru tine

Foto interior, front si main: By KittyVector /Shutterstock

Rezultatele Testului Inimilor 

Dacă ai ales inima nr. 1

Mesaj de la inima ta pereche: Ești o persoană minunată, cu un suflet bun, blând și delicat, chiar dacă ai trecut prin multe de-a lungul vieiti. Mi-ar plăcea ca într-o zi să îl descoper și să îl protejez ca pe cea mai de preț comoară. Meriți iubire, fericire și respect, ai incedere în tine și în alegerile pe care le faci! Lasă trecutul în urmă și vindecă ceea ce trebuie vindecat, iartă și încearcă să fii fericită în prezent. Port cu mine și inima ta și în momentul în care ne vom întâlni va fi ca și cum am ajuns acasă amândoi. Încă puțintică răbdare… eu te caut cu aceeași foame de iubire pe care știu că o ai și tu în inima ta rănită, dar gingașă. Ne vom întâlni curând.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot” Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Dacă ai ales inima nr. 2 

Mesaj de la inima ta pereche: Ascunzi în inima ta pasiune, foc, sentimente înălțătoare, tărie și vulnerabilitate deopotrivă care mă fac să mă înclin în fața ta și să te îmbrățișez cu căldură atunci când ne vom întâlni. Până atunci însă, te rog, bucură-te de orice lucru mărunt din viața ta. Fii recunoscătoare vieții pentru toate lucrurile bune care ți s-au întâmplat și pentru toate greșelile pe care le-ai făcut, căci din ele ai învățat multe. Universul este de partea ta și va face tot posibilul să ne întâlnim atunci când suntem amândoi pregățiți. Eu sunt. Tu J?

Dacă ai ales inima nr. 3

Mesaj de la inima ta pereche: Te văd adesea în visele mele și viața mea va fi mult mai frumoasă cu tine în ea. Este și acum, dar golul din inima mea se va umple doar cu prezența ta. Tu vei scoate la lumină tot ceea ce există deja în mine și vom fi cei mai buni prieteni și iubiți. Știu că ai fost un suflet încercat, dar nu ți-ai pierdut niciodată încrederea și speranța că totul va fi bine. Eșți optimistă, pozitivă, puternică și încăpățânată uneori, dar nobilă și bună. Îți place să îi ajuți pe ceilalți și să schimbi lumea în mai bine. Vezi tu? Avem atât de multe lucruri în comun?

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri