Luna aprilie 2020 este o luna completă, provocatoare și plină cu de toate și din punct de vedere astrologic, dar pe care, cu mici contribuții individuale și colective, o vom traversa cu bine și foarte bine, atât cât se poate. Citește horoscopul lunii aprilie 2020 pentru fiecare zodie în parte:

Horoscop Aprilie 2020 pentru toate zodiile 

Horoscop Berbec Aprilie 2020

Te așteaptă un nou drum în viață luna aceasta, poate chiar profesional, și nu va fi neapărat un drum ușor sau lin întotdeauna. Dar noua perioadă de schimbări pe care o traversezi te va determina să evoluezi mult și să produci la rândul tău mici schimbări în bine în sfera ta de influențe. Provocările acestei luni te ajută să realizezi că ești o persoană puternică și că în noi, oamenii, se ascund resurse nebănuite atunci când vine vorba de binele celor dragi. Te miri și tu de unde ai atâta energie și curaj, dar dorința de a face bine îți dă puteri supraomenești.

Familia ta rămâne punctul tău de sprijin în continuare și ei te susțin si iubesc necondiționat. Una peste alta, unii dintre nativii Berbec single pot avea parte de conversații provocatoare cu o persoană de sex opus ce se pot transforma la un moment dat într-o relație romantică în toată regulă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop Taur Aprilie 2020

Foto: By Anastasiya Bleskina /Shutterstock

Mulți dintre nativii Taur vor profita de zilele lunii aprilie pentru a-și pune pansamente pe răni mai vechi și pentru a și le vindeca cum se cuvine. Pentru zodia Taur, o mare parte a acestei luni va fi despre a-și purta singuri de grijă, despre autovindecare, despre discuții îndelungate cu ei înșiși și despre o întoarcere profundă către resorturile lor interioare. Stând el cu el o bună parte din timp, Taurul va învăța să se asculte în această perioadă, să își înțeleagă adevăratele nevoi și dorințe și să își țeasă noi planuri despre cum își poate îndeplini în viitor visurile sale dintotdeauna.

Ai nevoie de răbdare, toleranță și perseverență în această perioadă, dar noi oportunități de colaborări își deschid porțile pentru ține la sfârșitul lunii. Multe din inițiativele tale sunt strălucitoare și îndrăznețe și îți vei impresiona superiorii. Pentru unii Tauri, în mod surprinzător, această lună poate aduce și o propunere foarte avantajoasă de job, ceea ce le va asigura stabilitatea financiară pentru ei și persoanele lor dragi.

Horoscop Gemeni Aprilie 2020

Da, poate că luna aprilie te va un pic prin surprindere și te va destabiliza ușor financiar, dar îți vei reveni încet încet, nu te lasă cuprins de panică. Chiar dacă este posibil ca veniturile tale să scadă un pic în această perioadă, poți compensa făcând apel la alte abilități și talente ale tale de care nu te-ai folosit în ultima vreme. Vei vedea cât eșți de creativ într-un mod practic atunci când eșți în echilibru cu emoțiile tale.

În plus, cea de-a doua jumătate a lunii aprilie reprezintă un moment excelent pentru a studia, a învăța ceva nou, a împărtăși cu ceilalți din cunoșțințele tale sau a obține o nouă certificare/ acreditare.

Pe plan personal, nativii Gemeni aflați într-o relație stabilă își aprofundează relația cu persoana iubită. Unii nativi single au însă parte de ceva turbulențe pe plan sentimental căci îi bântuie o iubire din trecut și le consumă multe nopți nedormite. Ești nehotărât/a și te gândeșți dacă să îi mai dai sau nu o șansă, mai ales că va încerca prin mai multe metode să te abordeze și să te contacteze.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri