27 Februarie 2020 publicat în Horoscop 365 share-uri

Compatibilitatea femeii Pești cu bărbatul din zodie de pământ este mare, deși la o prima vedere am spune că acești nativi sunt destul de diferiți. Se vor îndrăgosti ușor unul de celălalt, iar relațiile lor sunt profunde. Pot face un cuplu minunat sau vor avea o relație karmică.

Compatibilitatea femeii Pești cu bărbatul Taur – 100%

Deși aparent diferiți, acești nativi par să se completeze foarte bine. Romantici, dar totodată pragmatici, inteligenți și sociabili, acești doi nativi se vor întâlni, foarte probabil, la o petrecere sau la un curs.

Găsesc multe subiecte de discuție, le place să citească, să vadă un film bun, preferă mâncarea bună, iubesc sportul și călătoriile. Femeia Pești îl poate ajuta pe bărbatul Taur să capete un stil de viață cât mai sănătos, să fie mai atent la dietă și să își îmbunătățească managementul stresului. Calmă și iubitoare, ea este cea care va asigura armonia în cămin.

Cei doi nativi pot avea interese comune, cum ar fi arta sau chiar pot îmbina cu succes viața de cuplu cu cariera, fiind totodată și buni parteneri în afaceri.

Acest cuplu poate realiza cu ușurință ceea ce numim afacere de familie. Bărbatul Taur știe să găsească soluțiile cele mai profitabile, pe când femeia Pești este ordonată, meticuloasă și, poate cel mai important, nu uită că are și viață personală. Ceea ce înseamnă că acest cuplu nu se va uita afundat în muncă, ci va reuși să gaseasca timp de pretrecut în doi, clădind amintiri frumoase și chiar o familie temeinică.

În dormitor se înțeleg minunat, deși uneori Taurul poate merge un pic prea departe pentru femeia Pești. Vor șți să își comunice dorințele și limitele, ceea ce îi ajută enorm în consolidarea relației.

Ambii sunt familișți, fideli, curajoși și inteligenți. Dacă Taurul reușește să renunțe la orgoliu, această relație va fi cu adevărat una minunată. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Foto: By 4 PM production, By Goran Bogicevic/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri