29 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 118 share-uri

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul din zodie de aer ar putea fi comparată cu o cutie cu surprize. Poate fi minunată sau nu, poate excela în unele zone, poate fi explozibilă sau se pot naște relații karmice.

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul Gemeni – 80%

Există o anumită atracție între cei doi nativi. Amândoi sunt firi optimiste, puternice, relativ sociabile, inteligente și pot avea multe discuții interesante de dus.

Sunt creativi și se pot susține cu ușurință în afaceri, își organizează bine responsabilitățile în cuplu și familie, comunică excelent unul cu celălalt și se pot întâlni în activități comune. Amândoi își acordă libertatea dorită, spațiul personal și reușesc să se respecte chiar și în cele mai înflăcărate certuri.

Există totuși câteva puncte slabe în relație, care depinde pe de o parte de impulsivitatea femeii Vărsător și pe de altă parte de superficialitatea și loialitatea bărbatului Gemeni. Femeia Vărsător poate fi uneori impulsivă, iar dacă vrea să „atace”, va identifica rapid cele mai sensibile puncte ale natuvului Gemeni, reușind să îl rănească, uneori fără drum de întoarcere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Pe de altă parte bărbatul Gemeni trebuie să îi asigure confortul intim femeii Vărsător, care, deși nu este geloasă, are însă niște pretenții. Apoi bărbatul Gemeni poate avea tendința să glumească sau să abordeze cu superficialitate unele valori importante pentru femeia Vărsător, care gândește destul de profund lucrurile și merge în amănunt, până la cele mai mici detalii, având în vedere repercursiunile de monent și viitoare ale unor acțiuni sau gesturi. Poate pe moment pretențiile femeii Vărsător par mari, însă la ea nimic nu este nejustificat.

Poate fi o relație armoniasa, energică, cu multe experiențe veselă și chiar plină de adrenalină. Citeste mai departe in pagina 2>>

Foto: By Pixel-Shot, By pink panda/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri