2 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 44 share-uri

Compatibilitatea femeii Capricorn cu bărbații din zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) nu este chiar mare, dar nimic nu este imposibil. Zodiile de foc acționează mai mult impulsiv, ghidați de emoții, pe când femeia Capricorn va gândi de 100 de ori înainte de a face o alegere. Privirea în perspectiva și spiritul practic al femeii Capricorn o determina să rămână destul de precaută în relațiile cu bărbații zodiilor de foc.

Compatibilitatea femeii Capricorn cu bărbatul Berbec

El preferă să traisca momentul, ea preferă să aibă un plan, sau chiar două dacă îl punem la socoteaza și pe cel de rezervă. El este spontan, nu se gândește prea mult la consecințe și are un excelent management al stresului, ea despică firul în patru, calculează riscuri și consecințe. Nu merg pe același drum și de multe ori nici nu au aceeași destinație.

Valorile și princiile în viață sunt atât de diferite la acești nativi.

Pe de altă parte ar avea multe de învățat unul de la celălalt. Bărbatul Berbec ar învăța să fie mai calculat, mai organizat și mai bine proiectat în viitor, pe când femeia Capricorn ar învață să privească mai relaxat lucrurile și să se bucure mai mult de prezent.

Dacă reușesc să facă unele compromisuri, această relație ar putea avea un viitor. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Foto homepage: By Dzhulbee/shutterstock.com

Foto int: By pathdoc/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri