2020 va fi un an al iubirii și comuniunii. Va fi un an când cu toții vom face progrese pe aceste planuri, dar în special 5 dintre zodii vor fi avantajate în moduri magice. Vrei să afli care sunt acestea?

Astrologie: Cele mai norocoase zodii în 2020

Horoscop 2020 - Leu (23 iulie - 22 august)

Persoanele născute în Zodia Leu vor avea parte de un an extraordinar în 2020. Astrele sunt de partea lor, dar ceea ce îi face speciali pe cei din Leu este și faptul că ei știu să profite de toate circumstanțele favorabile pe care Universul le așterne în fața lor.

Practic, în ceea ce îi privește, este adevărat că "norocul și-l fac și cu mâna lor". Indiferent de situație, cei din Leu vor căuta să iasă cu capul sus și să dea o turnură pozitivă întâmplărilor.

Imagine: goccedicolore.it/ Shutterstock

Anul 2020 va fi o încununare a eforturilor voastre din ultimii ani în planul Carierei și al Relației de Cuplu. Este anul împlinirii, acela când veți culege roadele eforturilor depuse. Încrederea de sine a Leului în 2020 se va dubla și acest lucru îi conferă atractivitate și un bilet spre reușita fără efort.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Multă fericire celor din Zodia Leu, în 2020!

Horoscop 2020 - Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie)

A venit și rândul celor din Zodia Săgetător să îi includem în acest TOP AL NOROCOȘILOR. Bun venit! Ca și Săgetători, aveți o minte creativă și sunteți mereu orientați spre a găsi soluții. În 2020 este timpul să vă puneți bogata imaginație la încercare pentru distracție. Este un an când vă veți relaxa mai tare, pentru că Universul vă ajută în acest sens. Persoanele din Zodia Săgetător vor fi ajutate exact pe acel plan unde își doresc mai tare să fie ajutate. E vorba de finanțe? Astrele vor contribui cu energia lor. E vorba despre iubire? Deschide-ți inima. Ai nevoie de o vacanță?

Nu te limita în niciun aspect al vieții. Este anul în care vei învăța să primești cu ușurință. Va fi un an al succesului care se va arăta pentru tine în nenumărate feluri.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: oneinchpunch/ Shutterstock

Horoscop 2020 - Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Chiar dacă anul 2019 nu a fost cel mai bun pentru tine, să știi că în 2020, norii se vor risipi și este momentul să te odihnești. Vei culege roadele împlinirii pe plan sentimental și profesional și în sfârșit vei putea să spui cu mâna pe inimă că ești mândru/ă de realizările tale! Se știe că persoanele din Zodia Fecioară sunt foarte critice cu ele însele, perfecționiste și mereu în căutarea lui "mai bine".

Totuși această atitudine provoacă multă tensiune din cauza presiunii pe care persoanele din Fecioară o pun asupra lor. Anul 2020 reprezintă un proces de maturizare când cu gentilețe, Fecioarele învață să se bucure de momente plăcute, renunțând la așteptări și la absolutismul perfecțiunii.

Deschide-te în 2020, către un an al momentelor de bucurie pură de care îți era atât de mult dor.

Citește mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri