29 Mai 2019 publicat în Horoscop 187 share-uri

Acest AstroTop relevă care sunt cele mai pacifiste și bune la suflet zodii ale Horoscopului și care sunt zodiile cele mai combative. Ați schimba în vreun fel această ordine?

Acest AstroTop relevă care sunt cele mai pacifiste și bune la suflet zodii ale Horoscopului și care sunt zodiile cele mai combative, capabile de un comportament egoist. Iată un TOP 12 ZODII, clasificate de la cea mai bună la cea mai rea. Ați schimba în vreun fel această ordine?

Top Horoscop: Zodiile, de la cea mai bună la ce mai rea

1.  Zodia Vărsător

Vărsătorii sunt cei mai drăguți nativi ai zodiacului. Sunt persoane care urăsc conflictele și dramele inutile. Vărsătorii sunt mai degrabă preocupați să trăiască în lume imaginației și ideilor lor mărețe, decât să își consume timpul și energia cu astfel de comportamente umane. Spiritul lor pacifist și bazat pe valori supreme va prevala în orice situație. 

2. Zodia Fecioară

Cei născuți sub zodia Fecioară sunt recunoscuți de asemenea pentru spiritul lor cald și personalitatea necombativă. Fecioarele au un suflet bun și împăciuitor, iar să faci pe cineva din această zodie să reacționeze impulsiv și agresiv este un test de mare anduranță. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

3. Zodia Balanță

Cei născuți în zodia Balanței sunt diplomați desăvârșiți, de aceea urcă pe podiumul celor mai drăguțe și bune la suflet zodii ale Horoscopului. Acești nativi au în natura lor capacitatea de a fi empatici și de înțelege complexitatea oricărei situații. E sunt cei care reușesc să dezamorseze orice conflict și îi inspiră și pe cei din jurul lor să aibă o atitudine mai înțelegătoare. 

Foto: AstroStar/ shutterstock

4. Zodia Săgetător 

Cei născuți în zodia Săgetător vor să își consume viața făcând lucruri interesante și nu au timp de supărări inutile. Rar vei întâlni o persoană din Zodia Săgetător care să își manifeste furia într-un mod agresiv sau să aibă o atitudine intolerantă față de alți oameni. În principiu, tot ce își doresc aceștia este să trăiască în pace și armonie, descoperind cele mai interesante și cei mai interesanți oameni ai Planetei. 

5. Zodia Taur

Și cei din zodia Taur sunt persoane inimoase. Le place să fie de ajutor, să se implice. Nu stau niciodată de-o parte atunci când e nevoie de implicarea lor. 
Unii ar putea spune ca sunt întruchiparea bunătății și așa și e în anumite aspecte, însă  nu se poate spune ca nu adora sa aibă ultimul cuvânt pe teme unde se cred experți. Și atunci, am putea spune că li se potrivește expresia: Mâța blândă zgârie rău. 

6. Zodia Berbec

Cei din Zodia Berbec sunt impulsivi, dar au inima bună. Uneori, cei din această zodie au o problemă în gestionarea propriei furii și, chiar dacă au intenții bune, uneori, acestea nu mai transpar de pe urma purtării lor acide. Cei apropiați lor îi cunosc însă foarte bine și nu pun la suflet aceste derapaje, preferând să treacă cu vederea și să fie împăciuitori față de lipsa de atenție a celor din Berbec. 

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri