21 Mai 2019 publicat în Horoscop 1332 share-uri

Zodia Gemeni este una dintre cele mai atractive ale horoscopului, iar Femeia Gemeni deține una dintre cele mai pline de controverse și magnetism personalități.

Femeile din Zodia Gemeni sunt curioase, îndrăznețe, posedă un spirit antreprenorial și un curaj ce uimesc și inspiră pe oricine le este în preajmă.

Sunt persoane extrem de inteligente, creative și uneori de neatins din punct de vedere emoțional, pentru că nu își exprimă adevăratul sine și adevăratele sentimente decât atunci când se simt în siguranță să fie vulnerabile în fața cuiva. Altfel, vor servi tuturor doar imaginea și latura lor invincibilă, creativă și îndrăzneață.

Este adevărat, a iubi o femeie din Zodia Gemeni poate genera uneori sentimente contradictorii și o senzație de nesiguranță, fiindcă nu vei ști niciodată precis, la ce te poți aștepta din partea unei astfel de persoane. Chiar dacă poate părea tumultuos să iubești Femeia din Gemeni, cu siguranță, această relație amoroasă, MERITĂ absolut toate eforturile emoționale pentru că în dragoste, Femeia Gemeni este pasiune pură!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Iată 10 adevăruri despre femeia Gemeni în Dragoste

1. Femeia Gemeni va face primul pas.

Sexualitatea Femeii Gemeni este un lucru special. Având o fire îndrăzneață, fiind curioasă și nerăbdătoare, să nu vă surprindă dacă femeia Gemeni va face primul pas înspre bărbatul care îi place. Când simte că cineva o atrage, va face pur și simplu prima mișcare, fiind absolut convinsă că va avea succes. Și nu o interesează deloc normele sociale.

Este obișnuită ca atitudinea ei să fie cea câștigătoare. Iubește să experimenteze, să încerce și să cunoască mereu oameni noi, până reușește să se stabilizeze într-o relație. Nu are deci, absolut niciun scrupul atunci când vine vorba de aventuri amoroase și încercări.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Foto: Shutterstock/ ladyphoto

2. Femeia Gemeni adoră jocurile amoroase.

Femeia Gemeni este o companie extraordinară. Fascinează realmente prin talentul ei în arta dragostei. Mai ales în debutul relațiilor sale amoroase, ea atrage și fascinează prin modul cum menține o atmosferă de cuplu interesantă. Adoră joculețele romantice, adoră să i se facă și să facă la rândul ei surprize, are tot felul de idei deosebite care aprind o flacără a pasiunii și un extaz ce cu greu mai pot fi stinse.

Pentru ea, lucrurile trebuie să rămână mereu interesante și distractive, altfel se va plictisi foarte repede de persoana cu care se întâlnește. Un bărbat placid și fără imaginație va rămâne pentru mult timp fascinat și atras de această femeie, dar nu va reuși să suscite la rândul său un interes îndelungat. Femeia Gemeni adoră bărbatul care știe să joace jocuri amoroase.

3. Femeia Gemeni este spontană.

Cu o femeie în Gemeni nu te poți plictisi niciodată. Ea este cea care are capacitatea de a-i învăța pe cei din jur, mai cu seamă pe cei apropiați, cum să se bucure cu adevărat de viață. Femeia Gemeni nu se va da niciodată înapoi de la a încerca noi experiențe, noi gusturi sau senzații. Din acest punct de vedere, lângă o femeie în Gemeni nu ai cum să te plictisești.

Cunoaște toate restaurantele din oraș și își învață partenerul să deguste și să se bucure de orice specific culinar al lumii. Această femeie are mereu idei originale pe care nu ezită să le pună în aplicare. Cu siguranță, aventuroasa Zodiacului va simți nevoia să aibă alături pe cineva care poate să țină pasul cu ea în această nevoie de noi și noi descoperiri. Bărbatul care iubește o femeie din Gemeni nu ar trebui să fie deranjat de schimbări neașteptate de planuri sau idei năstrușnice care nu suportă niciun fel de amânare.

Foto: Shutterstock/ Syda Productions

4. Femeia Gemeni este sociabilă.

În general, cei născuți în zodia Gemeni sunt persoane foarte carismatice și sociabile, care nu suportă să își petreacă timpul în solitudine. Sunt sufletele petrecerilor și maeștrii ceremoniilor, mereu înconjurați de prieteni.

La rândul ei, Femeia Gemeni are o fire extrem de sociabilă. Este precum o zeiță plină de șarm. Comunică ușor cu cei din jur, știe să se facă plăcută și remarcată, așa încât este o plăcere să privești o astfel de femeie în ipostaze sociale.

Această atitudine creează uneori tensiuni în relațiile ei intime, din cauza geloziei care este stârnită adesea. Dar un bărbat sigur de sine va ști mai degrabă cum să aprecieze și să se mândrească că are alături o astfel de femeie și nu va lăsa gelozia să îi umbrească dragostea.

Foto homepage:  Shutterstock/ Smirnof

Citește mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri