Luna Plină în Scorpion de pe 18/19 Mai întoarce oglinda adevărului către noi înșine și relațiile cu ceilalți și ne pune față în față cu fricile, temerile și umbrele noastre ascunse. Pe care le analizăm, îmbrățișam și vindecăm!

În noaptea de 18 spre 19 mai 2019 (19 mai, ora 00:12, ora României), bolta cerească va fi scăldată de lumina intensă a unei Luni pline de toată frumusețea, Luna plină care, dacă ne referim strict la planul astral, va cădea la 27 de grade în semnul Scorpionului. Până la următoarea Lună Nouă de pe 3 iunie, pe o perioadă de peste 2 săptămâni, vom resimți intens și din plin efectele Lunii Pline din Scorpion. Mai mult, tot în ziua de 18 mai, Venus se va afla în conjucție cu Uranus la 3 grade în semnul Taurului.

În calendarul amerindian, luna plină a lui mai este cunoscută și sub numele de Luna Florii. Doar că energia acestei Luni pline în Scorpion este atât de puternică și intensă, iar florile reprezintă un simbol al delicateții și al unei energii blânde, încât am prefera că, măcar de data aceasta, să nu facem această asociere. Cât de mult ne influențează acest fenomen astrologic viețile, emoțiile și experiențele în perioada următoare de timp, spre ce dispune și predispune în săptămânile următoare și care sunt coordonatele și implicațiile sale astro-psihologice, te invităm să descoperi în rândurile de mai jos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

18/19 Mai - Luna plină în Scorpion. Sentimente și conexiuni emoționale profunde, puternice

O Lună plină în Scorpion va însemna aproape întotdeauna o reîntoarcere înspre noi și sentimentele noastre, pătrunderea în adâncurile ființei noastre pentru a ne conecta cât mai mult cu ceea ce suntem, ceea ce simțim, ceea ce ne dorim. O lună plină în Scorpion promite să aducă lumina și în circumstanțele vieții noastre astfel încât să creăm legături puternice, profunde, intense, apropiate cu noi înșine, dar și cu cei dragi. Mulți dintre noi vor primi cereri în căsătorie neașteptate, poate chiar propunerea unei împăcări sau posibilitatea de a lua-o de la început cu o persoană din trecut. Iar dacă nu știți ce decizie să luați, dacă să mai oferiți șanse sau nu, ascultați-vă întotdeauna inima căci răspunsul se află deja în interiorul vostru.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  
Foto: veryulissa /Shutterstock

Trebuie să spunem că Luna Plină în Scorpion se află în opoziție cu Soarele în Taur, ceea ce înseamnă că unele dintre discuțiile unor cupluri în această perioadă vor fi legate de frustrări ce implică planul material și financiar, dar și de un sentiment de TRĂDARE pe care, poate, l-am experimentat în trecut legat de această persoană. Prin urmare, clarificarea lucidă și rațională a unor sentimente mai vechi va fi ESENȚIALĂ!

În perioada următoare de timp, avem tare mult nevoie de sentimentul de siguranță materială, de reasigurări emoționale din partea partenerului, de explicații logice și de reconsolidarea încrederii în cuplu prin fapte și gesturi concrete. Mulți vom dori să vedem schimbări reale în noi înșine și în partenerii noștri în perioada următoare de timp și nu ne vom mulțumi cu mai puțin. Pe de altă parte, Luna plină de pe 18 mai va crea anumite aspecte și conjucturi astrale și cu Mercur și Pluto (un aspect foarte important este opoziția Lunii Pline din Scorpion cu Mercur). Vechile sentimentele, mai ales cele îngropate în fașă, vor fi aduse la suprafață și vei reuși să le înțelegi mai bine. De asemenea, o interacțiune mai intensă și mai puternică în cadrul relațiilor de iubire ne va ajuta să ne clarificăm mai bine dorințele inimii și să știm dacă mergem mai departe sau rămânem în acea relație și o conducem către un nivel mult mai profund.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Această lună plină în Scorpion aduce și consum interior, sentimente contradictorii, uneori copleșitoare, poate chiar sentimente de nemulțumire și frustrare, senzația de prea multe griji și responsabiliți pentru niște umeri prea mici sau prea obosiți. Dar tocmai aici intervine frumusețea acestei luni pline de pe 18 mai: ea ne va oferi diverse oportunități de a rezolva ceea ce ne macină, de a găsi soluții pentru a ne îmbunătăți viețile, de a vorbi despre problemele noastre și de a primi sprijin pentru ele, de a ne înflori propriul potențial astfel încât în perioada următoare de timp să prindem aripi pentru a ne concretiza visurile.

Totodată, o lună plină în Scorpion este și despre abilitatea individuală a fiecăruia de a se conecta și reconectă la fluxul universal al universului și al posibilităților. Scorpionului nu îi este frică să dea la o parte temeri, frici, straturile întunecate ale ființei sale și ale altora pentru a pătrunde în esența lucrurilor și a ajunge la lumină. El te pune față în față cu oglinda ta. Cea autentică, reală.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Da, dragilor, de mult nu am mai avut parte de un moment atât de prielnic pentru a renunța la măști și pentru a ne privi pe noi înșine în oglindă, cu tot cu umbrele și luminile noastre, și a ne îmbrățișa așa cum suntem. Dacă au fost lucruri de care încercam să fugim sau să ne ascundem, lucruri pe care încercam să le îngropăm, să le facem uitate (și răsuitate) sau să le amânăm, în perioada următoare vom constanța că pur și simplu ele nu mai pot fi ignorate. Ni se cere să punem punctul pe i, să ne îmbrățișăm și vindecam monștrii, să ne curățăm de temeri și de frici și să ne îmbrățișăm viitorul cu cea mai mare încredere, conștienți că ne va fi bine.

Foto: StunningArt /Shutterstock

Mai mult, Luna Plină de pe 18/19 mai se va afla în opoziție cu planeta Sedncă și cu steaua Algol sau Demon, cum mai este numită. Ce înseamnă acest aspect? Înseamnă că mulți care se află acum în suferință de pe urma violenței, a bolilor prezente sau trecute, a anumitor comportamente distructive (proprii sau ale altora), a unor obiceiuri distrugătoare, își pot găsi alinare și izbăvire prin compasiune și empatie. Ceilalți sau noi înșine ne putem reechilibra karmic și izbăvi de vechile greșeli, vicii, vini, obiceiuri sau comportamente rele prin bunătate, sacrificiu sau pur și simplu prin a ne opri din acel lucru nesănătos pe care îl făceam. De asemenea, problemele legate de putere și control vor ieși și ele la suprafață, învățându-ne lecția auto-controlului.

Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Cu Luna Plină în Scorpion și Soarele în Taur, pacea noastră interioară în perioada următoare este dată, într-o fază inițială, de acoperirea tuturor nevoilor de natură materială. Punem accentul, mai mult ca niciodată, pe calitatea vieții noastre, pe sentimentul de conexiune, dar și de confort și siguranță. Fiindcă Taurul guvernează finanțele, proprietățile, taxele, posesiunile materiale, așteptați-vă ca mulți dintre noi să se mute într-o casă nouă cu ocazia acestei Luni pline sau să urmărească intens să se mute într-o locuință nouă în perioada următoare.

Foto homepage: Dzhulbee /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri