7 Mai 2019 publicat în Horoscop 98 share-uri

Astăzi îți dăruim o floare sau chiar două, în funcție de perioada anului și zodia când te-ai născut. Află care este acea floare a cărei energie îți aduce noroc.

HOROSCOPUL FLORILOR: CE FLOARE ÎȚI ADUCE NOROC?

Horoscopul florilor: BERBEC

Berbecul e un semn de foc a cărui planetă dominantă este Marte. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt persoane curajoase, pline de inițiativă și totdeauna în căutare de noi stimuli.

Originali, creativi și spontani, își protejează inima ascunzându-se, de teama de a nu suferi; astfel, demonstrându-se cu mult mai îndrăzneți decât sunt în realitate.

Preferă să-și așeze în vitrină abilitățile, dar și victoriile preferând să fie lideri mult mai mult decât să se lase conduși de alții. Iată de ce floarea care oglindește cel mai bine acest semn zodiacal este narcisa albă, ca un omagiu adus laturii puțin vanitoase pe care ei o demonstrează și care, aproape întotdeauna, le este iertată.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire
Foto: By Maria Svetlychnaja/ Shutterstock.com

Horoscopul florilor: TAUR

Pasionali, indolenți, posesivi și senzuali, cei născuți sub semnul Taurului sunt greu de mulțumit pentru că pe de-o parte se simt legați de Pământ – elementul lor natural, iar pe de altă parte, resimt influența lui Venus, cea care îi face să se atașeze de locuri și persoane, dar și să fie mult prea încăpățânați și determinați.

În general, sunt persoane puțin cam vanitoase, însă când aleg pe cineva care le este pe plac, activează din plin loialitatea și fidelitatea.

Floarea care le oglindește personalitatea este trandafirul, care reprezintă frumusețea închisă între spini deci, o plantă greu de îngrijit care poate înțepa pe cine dorește să o culeagă, însă, tocmai de aceea considerată prețioasă și unică.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul florilor: GEMENI

Semn de aer, legat de influența planetei Mercur (unicul semn care combină atât calități masculine, cât și feminine), semnul Gemenilor este legat de gândire, de intelect și de cunoaștere; caracteristica principală a celor născuți sub aceste stele este duplicitatea - înțeleasă ca un suflet dedublat: emoție și rațiune, schimbare și stabilitate.

Buni comunicatori, creativi, dar și metodici în același timp, căută în ceilalți un sens de stabilitate – probabil tocmai pentru a compensa spiritul duplicitar, deseori contradictoriu – știu să fie buni lideri, chiar dacă uneori riscă să confunde ideile celor care le sunt în preajmă. Pentru ei se asortează albăstrelele, flori aducătoare de seninăte și liniște; de asemenea crinul, care reprezintă forța și eleganța, dar și răceala emoțională și agerimea minții.

Horoscopul florilor: RAC

Racul este un semn de apă, guvernat de influențele Lunii, iar cei născuți sub acestă zodie sunt considerate persoane visătoare, abstracte, pierdute în visele lor, timorate, temătoare să iasă din zona lor de confort.

Sunt persoane romantice care tind să trăiască în afara timpului, într-o dimensiune liniștită, dar fără vigoare, uneori alunecând la polul opus, manifestând tendința de a-și plânge soarta în loc de a lupta pentru a se pune în valoare.

Florile care lor le poartă noroc sunt hortensiile care simbolizează răceala și abstractizarea, de asemenea, magnoliile și toate plantele care iubesc umbra, liniștea și cresc în unghiurile ascunse precum nuferii și plantele acvatice.

Citște mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri