Luna Nouă din Berbec de pe 5 aprilie are o energie constructivă, o energie a acțiunii și a mișcării. Prin ea ajungem la mijlocul portalului de energie care s-a deschis odată cu superluna plină a lunii martie și se va încheia cu lună plină de pe 19 aprilie 2019.

Pe 5 aprilie 2019, astrologic vorbind, o lună nouă și frumoasă vine să ne aducă lumina în sufletele și viețile noastre, este o Lună Nouă ce pică la 15 grade în semnul Berbecului. Această lună nouă ne ajută să explorăm și mai mult portalul nou de energie în care am intrat odată cu superluna din martie și care va continua până la lună plină de pe 19 aprilie 2019. Putem considera așadar că, odată cu Luna Nouă în Berbec, ajungem la jumătatea acestei superbe călătorii și avansăm în acest portal energetic pe calea evoluției, a creșterii și a reînnoirii. Este un ciclu puternic care ne îndeamnă să ne reevaluăm relația cu noi înșine, să facem schimbările necesare pentru noi înșine, să ne facem planuri, dar și să le implementăm într-un mod realist.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

5 aprilie 2019 - Lună Nouă în Berbec

Luna Nouă din Berbec de pe 5 aprilie are o energie constructivă, o energie a acțiunii și a mișcării, o energie care ne ajută să ne canalizăm scopurile și pe care am putea să ne bazăm cu cea mai mare încredere dacă suntem hotărâți să faci lucruri frumoase, palpabile și concrete în și cu viețile noastre. Planetele se aliniază și pun rotița acțiunii în mișcare, de noi depinde să preluăm misiunea și să împingem rotița și mai departe. Este momentul să ne îmbrățișăm așa cum suntem, să ne scuturăm zdravăn de acele convingeri și credințe care ne limitau și ne țineau pe loc, descătușându-ne potențialul. Este momentul să ne revitalizăm viețile și pe noi înșine prin experiențe care ne scot din rutină și motonie și ne împrospătează viețile.

România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Foto: By yaalan /Shutterstock

Puternic amprentată de energia Berbeculuui, semn de foc guvernat de planetă Marte, planeta acțiunii și a energiei, această Lună Nouă de pe 5 aprilie ne impulsionează, ne stimulează, ne face să fim pasionați și înflăcărați cu ceea ce facem, pune entuziasm în inimile noastre și ne face să întreprindem, să înfăptuim, să punem în mișcare. Ea aduce totodată și o urgentare, o dorință ca totul să se întâmple cât mai repede, dar și o nevoie de autoanaliză profundă care ne apropie și mai mult de cine și de ceea ce suntem cu adevărat.

În plus, Marte se va afla în această perioadă în tânărul și neliniștitul semn al Gemenilor, ajutându-ne să aducem mai multă diversitate, varietate și noutate în viețile noastre, să le facem mai dinamice și mai interesante, să învățăm lucruri noi, să ne dăm un mic refresh. Această lună Nouă în Berbec aduce totodată și numeroase oportunități pentru afaceri, prosperitate financiare sau succes în afaceri, dar consolidează și prieteniile și legăturile între oameni.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Foto: By Budnichenko Oksana /Shutterstock

Așadar, dragii și dragile noastre, energia următoarei perioade de timp este una intensă și vibranta care ne determină să facem lucrurile să se întâmple. Este despre AICI. ACUM. Sau CÂT MAI CURÂND. Este despre cum putem face un pas în față și să strălucim așa cum știm mai bine. Este momentul să ne asumăm riscuri, cât de mici, să ieșim din zona de confort, să ne avântăm cu încredere în necunoscut având încredere că necunoscutul este prietenul nostru și că suntem pe mâinile bune ale universului, să fim curajoși, să semănăm semințe ca să putem să culegem roade.

Trebuie menționat că această Lună Nouă în Berbec aduce totodată și un plus de impulsivitate în inimile noastre, ne facem totodată mai nerăbdători, mai irascibili și ne accentuează nevoia de independență și autonomie. Această tendință este accentuată și de conjuctura dintre Luna Nouă în Berbec și planetele Saturn și Pluto. Dacă vi se pare uneori că ardeți la foc mocnit sau că sunteți gata să explodați, trageți aer adânc în piept și expirați și aduceți-vă aminte că trebuie să fim mai blânzi, mai buni și mai toleranți ceilalți, dar și cu noi înșine. Nu puneți presiune pe voi înșivă, nici pe ceilalți. Asumați-vă puterea personală, asumați-vă independența, asumați-vă emoțiile intense, dar faceți-o cu delicatețe. Trebuie să ne îmbrățișăm curajul și să ne hrănim viziunile.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Această Lună Nouă în Berbec are și un vibe “spartan”, ne învață să fim puternici, să fim lideri, să conducem și să ne conducem înspre țelurile noastre, să acceptăm provocări, dar să spunem “nu” proiectelor și oamenilor care ne suprasolicită cu nevoile lor și ne distrag atenția de la cele proprii. Acum este mai mult despre nevoile noastre, dorințele noastre, despre autoconștientizare, autoacțiune. Este momentul perfect pentru a ne asuma angajamentul 100% pentru scopurile personale.

Iată și câte o mantră pentru fiecare zodie. Ar fi bine să o rostiți în momentul când Luna Nouă este în apogeul ei căci vă va ajuta să vă îndepliniți visurile:

Mantra de Lună Nouă pentru Berbec: Mă aflu pe calea sufletului meu și focul meu interior mă ghidează în direcția potrivită.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Mantra de Lună Nouă pentru Taur: Sunt în siguranță, în locul și momentul potrivit. Universul mă protejează și are grijă de mine.

Mantra de Lună Nouă pentru Gemeni: Întâlnesc oameni, situații și oportunități care mă apropie din ce în ce mai mult de ceea ce îmi doresc cu adevărat.

Mantra de Lună Nouă pentru Rac: Aleg să ies din zona mea de confort pentru a onora ceea ce sunt cu adevărat. Pot.

Mantra de Lună Nouă pentru Leu: Sunt un spirit liber, prețuiesc și mă bucur de fiecare moment din viața mea.

Citește continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri