21 Iunie 2018 publicat în Horoscop 543 share-uri

Să explorăm dimensiunea iubirii din punct de vedere astrologic. La ce visează fiecare zodie în materie de romantism, suflet pereche și dragoste?

ASTROLOGIA SUFLETELOR PERECHE

Horoscopul sufletului pereche: Berbec

Chiar dacă nu dau impresia, cei născuți în Zodia Berbec își doresc să găsească pe cineva special care să se potrivească cu firea lor independentă. Sufletul lor pereche ar trebui să fie o persoană pe care ei se pot baza din punct de vedere emoțional. Când se îndrăgostesc, berbecii fac tot ce este posibil să îi arate persoanei iubite cât de mult o prețuiesc. Dar sentimentele și gesturile trebuie să fie mutuale, așa încât, sufletul pereche pentru o persoană din Zodia Berbec trebuie să fie o persoană pasională și devotată.

Citeste si horoscopul de azi pentru zodia ta. 

Foto: Shutterstock

Horoscopul sufletului pereche: Taur

Sufletul pereche pentru o persoană din Zodia Taur trebuie să le ofere înțelegere și suport. Taurii au nevoie să fie înțeleși și sprijiniți în nevoile lor. Nu suportă trădarea și preferă să stea în gardă până când persoana care li se potrivește din toate punctele de vedere apare în viața lor. Taurul oferă persoanei pe care o iubește cerul și stele, și chiar și luna dacă este nevoie, însă urăsc să fie trădați.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Horoscopul sufletului pereche: Gemeni

Persoanele din Zodia Gemeni visează mereu la persoana ideală, pe care să o iubească și să o prețuiască. Pentru pesroanele din Gemeni, sufletul pereche reușește să trezească focul pasiunii și dorința de a descoperi lumea. O persoană din Gemeni își dorește alături o persoană activă, creativă și îndrăzneață cu care să cucerească lumea.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri