Din punct de vedere astrologic, ziua de 21 iunie este cel mai important eveniment al acestei luni. Mai apoi, între 23 și 24 iunie sărbătorim ceea ce în cultura populară românească este Noaptea magică a Sânzienelor. Ambele momente își vor lăsa amprenta asupra fiecărei zodii.

HOROSCOP 21 iunie și Sânziene pentru toate zodiile

Horoscop Berbec (21 martie -19 aprilie)

Pentru persoanele născute în Zodia Bebec, Solstițiul de vară va fi o zi liniștită și odihnitoare, îmbogățită de pacea interioară și mulțumire sufletească. Solstițiul de vară va influența aspectele legate de cămin și familie și de asemenea nevoile tale personale.

Folosește energia Solstițiului și a Sânzienelor pentru a reflecta asupra trecutului și pentru a-ți stabili obiectivele pentru viitor. Ai toată puterea de care ai nevoie pentru a face schimbări pozitive în viața ta.

Foto: Shutterstock

Foto homepage: Shutterstock

Horoscop Solstițiu de vară și Sânziene Taur (20 aprilie – 21 mai)

Pentru Tauri, nu doar Solstițiul de Vară este un eveniment important, ci întreaga lună. Dacă ziua ta este între 20 – 23 aprilie, pregătește-te pentru lucruri extraordinare în viața ta iar schimbarea este cu siguranță în aer.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Mai mult decât atât, nivelul tău de productivitate este la cote maxime și în jurul tău va fi un dans de vibrații pozitive cu un impact benefic pe toate planurile, în conformitate cu energia veselă și revoluționară a Sânzienelor.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Persoanele născute în Zodia Gemeni își activează latura practică în această perioadă și mai ales în ziua Solstițiului și în următoare săptămână. Solstițiul din data de 21 iunie 2018 îți va aduce noroc în ceea ce privește finanțele tale și obiectivele tale de carieră. 

Solstițiul de Vară va avea un impact pozitiv asupra Zodiei Gemeni, cu multe reușite și satisfacții ce vor încununa munca voastră din ultimul an, cu un strop bine-făcător de magie, din partea Sânzienelor.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Citeste mai departe


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri