Ce ar trebui sa mancam pentru a preveni si a combate ridurile?
Ce trebuie sa contina alimentatia ta?

Peste

Pestele contine multe proteine care sunt foarte importante pentru sanatatea pielii. Mai mult, pestele contine acidul Omega 3 care hraneste pielea, o mentine tanara si ii previne imbatranire. Somonul este cel mai indicat.

Fructe

Afinele, capsunile si zmeura sunt cele mai bogate in antioxidanti, alimente care previn imbatranirea prematura a celulelor. Antioxidantii lupta impotriva radicalilor liberi si diminueaza efectele fotoimbatranirii, ajutand pielea sa devina mai tanara, mai radianta. In plus, acestia lupta impotriva cancerului si a altor boli. Tot antioxidantii sunt responsabili pentru imbunatatirea memoriei de scurta durata.

Soia

Se pare ca soia ajuta la imbunatatirea aspectului pielii afectate de fotoimbatranire. In plus, soia imbunatateste fermitatii pielii si ii intareste structura.

Cacao

Ce zici de o cana lapte cu cacao in locul uneia de cafea? Cacaua protejeaza tenul impotriva efectelor nocive ale expunerii la soare, imbunatateste circulatia celulara si catifeleaza tenul.

Nu ne crezi? Te provocam la un test! Incearca sa incluzi in alimentatia ta toate aceste alimente timp de cateva zile. Adauga si 2 litri de apa pe zi, multe salate si iti promitem ca vei simti diferenta.

Un articol de Georgeta Boboc
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri