Un vechi poet grec spunea ca frumusetea se naste in coltul gurii. Insa, tot acolo apar si primele semne ale imbatranirii. Ironic, nu? Ei bine, tot natura ne sare in ajutor cu un cadou pentru prevenirea imbatranirii.

Cercetatorii de la institutul Mibelle Biochemistry au decoperit o specie rara de mar elvetian, care rezista foarte mult in timp fara sa se deterioreze. Celulele stem extrase din aceasta specie de mar au fost testate, rezultand faptul ca aceste celule din mar protejeaza surprinzator de bine si celulele stem din pielea umana.

Pornind de la aceasta cercetare s-a nascut Swiss Apple Formula Serum, un produs inovator care regenereaza pielea si reduce vizibil ridurile.

Swiss Apple Formula Serum contine ingrediente unice pentru un asemenea produs:
o Tehnologia PhytoCell – extractul de celule stem din mar
o Acid hialuronic - cu proprietati hidratante
o Vitamina E - lupta impotriva radicalilor liberi si te protejeaza de agresiunea factorilor externi
o Provitamina B5 – protejeaza si hidrateaza

Testat pe femei cu varste intre 37 si 64 de ani, rezultatele asteptate au fost dovedite in 100% din cazuri, dupa 4 saptamani de utilizare. Un rezultat care face din Swiss Apple Formula Serum un produs unic, fara corespondent pe piata produselor anti-aging.

Apple Formula Serum se gaseste in premiera in reteaua magazinelor de frumusete si ingrijire Marionnaud, costa numai 125 de lei si reprezinta unul din produsele de top ale liniei de skin-care Marionnaud. O gama de produse exclusive, create dupa formule dezvoltate in laboratoare de cercetare din industria cosmetica europeana de top. O gama pentru piele fara compromisuri care are la baza ingrediente naturale la preturi irezistibile.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri