"Cuvintele de baza sunt frumusetea naturala, iar culoarea predominanta a parului este cea inspirata de pamant. Pe parul lung si mediu, strat dupa strat, se intrepatrund irizatii de maro, reci si calde, innobilate de accente de inspiratie high-tech, foarte moderne."

Cristina Grama si echipa Fason au prezentat, in cadrul expozitiei Estetika & Wellness, o noua colectie inspirata de tendintele anului 2011 in hair design. Intitulata SHANGO, dans ritual inchinat Zeului Tunetului si al Fulgerului, colectia a fost creata pornind de la unul dintre cele mai importante trenduri actuale in hair design, GLAMAZON.

GLAMAZON reprezinta calatoria amazoanei in mediul urban. Cuvintele de baza sunt frumusetea naturala, iar culoarea predominanta a parului este cea inspirata de pamant. Pe parul lung si mediu, strat dupa strat, se intrepatrund irizatii de maro, reci si calde, innobilate de accente de inspiratie high-tech, foarte moderne"

"Totul este finalizat de un styling cu texturi neobisnuite, impletituri si volume neasteptate, suvite libere si rebele, dar si zone plate si ferme. Elementele de inspiratie tribala se imbina cu elemente futuriste, rezultand astfel combinatii spectaculoase. Vestimentatia merge pe tricotaje, piele, blana, franjuri, ciucuri si aplicatii metalice.”, a explicat Cristina Grama.

Dupa ce, la sfarsitul anului trecut, Cristina Grama se intorcea de la Paris cu titlul de Personalitatea anului 2010 in coafura, decernat de Intercoiffure Mondial, a venit acum momentul sa primeasca si recunoasterea nationala. Cristina si-a imbogatit, astfel, palmaresul cu inca un premiu, fiind desemnata Stilistul anului 2010 in cadrul Galei premiilor industriei de frumusete - Les Nouvelles Esthetiques 2010, ce a incheiat editia de anul acesta a expozitiei Estetika & Wellness.

Vreau sa dedic acest premiu colegilor mei de la Fason, pentru ca toate aceste realizari reprezinta, in fapt, un succes de echipa. Impreuna cream toate aceste colectii spectaculoase cu care v-am obisnuit, prin urmare, acest titlu este si al lor in aceeasi masura in care este si al meu.”, a declarat Cristina Grama la incheierea Galei.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri