Sfaturile pe care ti le-am pregatit te vor ajuta sa ascunzi, pe cat posibil, oboseala. E bine sa invatam cum sa reparam sau sa ascundem efectele dezastruoase ale unei nopti pierdute astfel incat sa aratam a doua zi ca dupa o noapte de somn odihnitor.

Foloseste o crema speciala pentru ochi iar inainte de a o aplica pune-o in frigider pentru 5 minute (dar nu mai mult). Temperatura scazuta contribuie la improspatarea pielii din jurul ochilor si la imbunatatirea circulatiei sangelui. Acelasi truc il poti face si in cazul in care vrei sa folosesti o masca de ochi din comert. Cand aplici crema de ochi maseaza cu miscari usoare zona pentru cateva minute. Masajul ajuta si el la imbunatatirea circulatiei.

Pasul 4


Ultimul ajutor pe care il primim vine din partea machiajului care poate face minuni cand e aplicat corect. In primul rand vei avea nevoie de un corector cu efect iluminator pentru a ascunde cearcanele. El va reflecta lumina dand impresia de prospetime. Aplica fondul de ten in strat subtire si fixeaza-l cu un strat fin de pudra. Un mic truc pe care il poti incerca e sa amesteci fondul de ten cu putina crema iluminatoare inainte de a-l aplica. Pune un strop de crema iluminatoare pe o farfurie si cantitatea de fond de ten pe care ai folosi-o in mod obisnuit, amesteca-le bine si aplica pasta cu degetele sau cu un buretel special.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Unghiile cu efect cromat, tendința primăverii 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Aplica pe pometi putin blush crema. In cazul in care fata ta pare lipsita de viata, si sunt sanse mari ca asta sa se intample dupa o noapte de distractie, incearca un blush cu o nuanta mai puternic decat cel obisnuit. Aplica-l de aceasta data inainte de folosi fondul de ten. Blush-ul se va observa discret dand impresia 'bujorilor' naturali. De asemenea, poti opta pentru un blush cu efect de bronz pe care sa il aplici pe pometi, pe tample si pe frunte (atentie! blush-ul se aplica in cantitati mici si se intinde bine).

Pentru ochi foloseste putin fard in nuante de gri, kaki sau bej. Aceste culori ascund cel mai bine roseata pleopelor. Fereste-te de cele roz sau violet care evidentiaza roseata. Alege varianta mata deoarece fardurile sidefate vor accentua ochii obositi. Aplica fardul pe intreaga pleoapa mobila. Foloseste un creion de ochi bej a pentru colora linia genelor inferioare in interior (aceasta zona are tendinta de a deveni rozalie sau chiar rosie din cauza oboselii). Foloseste dermatograf inchis doar pe pleoapa superioara, cat mai aproape de linia genelor. In final aplica un strat de rimel pentru alungirea sau curbarea genelor. Pentru buze opteaza pentru un gloss mai degraba decat un ruj.

SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty din Bucuresti

Sursa: Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Kudika.ro. Noi iti recomandam:

Cum poti vindeca buzele crapate?

5 sfaturi ca sa ai grija de pielea ta in sezonul rece

7 secrete ale frumusetii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri