Criza sau nu, interventiile chirurgicale estetice raman in topul preferintelor doamnelor. Daca initial chirurgia estetica avea ca principal scop stergerea semnelor trecerii vremii, in prezent marirea de sani, rinoplastia, implanturile in gambe reprezinta doar cateva dintre "trucurile" de infrumusetare la care recurg femeile de orice varsta.

Comunicat de presa

Criza sau nu, interventiile chirurgicale estetice raman in topul preferintelor doamnelor. Daca initial chirurgia estetica avea ca principal scop stergerea semnelor trecerii vremii, in prezent marirea de sani, rinoplastia, implanturile in gambe reprezinta doar cateva dintre “trucurile” de infrumusetare la care recurg femeile de orice varsta.

Frumusetea sfideaza criza! Sanii raman pe primul locZilnic, sute de femei cu varsta cuprinsa intre 18 si 64 de ani apeleaza la minunile chirurgiei estetice. Statisticile arata ca tot mai multe tinere, care nu se afla inca la varsta majoratului, viseaza la momentul in care vor ajunge la marimea dorita a bustului, cu ajutorul implanturilor cu silicon. Si in tara noastra se poate observa aparitia acestui fenomen – tinere de 18-19 ani primes in dar, cu ocazia majoratului, implanturile mult visate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Adolescentii, amatori de interventii estetice

Potrivit unui studiu realizat de catre American Society for Aesthetic Plastic Surgery, anul trecut, numarul de operatii estetice efectuate a scazut cu doar 2%, in ciuda crizei economice. Operatia de marire de sani ramane prima in topul preferintelor femeilor, indiferent de varsta, fiind urmata de liposuctie, blefaroplastie, rinoplastie si abdominoplastie.

Varsta pacientelor care apeleaza la interventia de marire a sanilor scade dramatic pe an ce trece, potrivit dr. Daniela Bunila, chirurg estetician in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta, Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri . Fetele vin insotite de parinti la cabinet, de la varste fragede, pentru a-si implini visul mult dorit: un bust mai proeminent. In SUA datele statistice arata ca 200.000 de adolescenti cu varsta maxima de 18 ani, au apelat la chirurgie estetica in 2009, iar numarul este in crestere.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Sanii raman pe primul loc!

Operatia de marire a sanilor este in continuare cea mai ceruta interventie estetica. Doamnele si domnisoarele vor sa isi puna cat mai mult in valoare feminitatea, si cum sa o faca mai bine, in cazul in care natura nu a fost destul de darnica, decat printr-o interventie de marire a sanilor.

„Femeile intre 18-35 sunt principalele paciente care aleg sa apeleze la o interventie de marire a bustului. Acestea decid sa apeleze la o astfel de operatie deoarece nu sunt multumite de marimea, forma sau aspectul sanilor”, a declarat Daniela Bunila.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri