Capsunile sunt excelente pentru a fi utilizate in ritualul extern de ingrijire si intretinere a pielii. Au un efect astringent, inchizand porii. Au si numeroase elemente nutritive in compozitia lor care sunt menite sa stimuleze materia vie a celulei pielii, sa o regenereze si sa o hraneasca.

Un tratament naturist cu rol multifunctional – curata, indeparteaza celulele moarte si inchide porii, indicat tot in cazul tenului gras este cel realizat prin combinarea unei lingurite de coniac cu jumatate de lingura de apa de trandafiri, 2 linguri de pudra de argila, 1 lingura faina de ovaz si 8-10 capsuni. Pasta omogena se intinde uniform pe suprafata tenului , lasandu-se 15 minute sa-si faca efectul. Se indeparteaza de pe suprafata tenului prin clatire cu apa calduta. La final, se clateste tenul cu apa rece.

Amestecand 7 capsuni cu o lingura de pudra de argila si sucul proaspat de la o portocala vei obtine o masca cu un puternic efect revitalizant si regenerator. Ingredientele se amesteca, iar pasta obtinuta se intinde pe suprafata tenului cu ajutorul unei spatule de lemn. Cand se usuca, se indeparteaza cu apa rece. Atentie insa! Aceasta masca este excelenta pentru tenurile grase, uleioase pentru ca regleaza productia de sebum. Poate produce insa inrosire in cazul tenurilor ultrasensibile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri