1 / 12

10 stiluri de coafuri si tunsori inspirate de decadele trecutului

Pentru sezonul toamna/iarna 2011, NIVEA iti propune zece stiluri de coafuri si tunsori inspirate din fiecare decada a secolului trecut, stiluri care te vor ajuta sa iti reinventezi look-ul si te vor pregati pentru un sfarsit de an extraordinar, respectandu-ti personalitatea si preferintele in materie de stil.

Vom incepe cu anii ’20 – de la bobul reinventat, ajungand pana la anii ’90 – cu stilul metrosexual si detaliind tendintele actuale perfecte pentru femeia sofisticata sau pentru cea care prefera stilul vintage.

Sally Brooks (vezi fotografia alaturata), International Art Director NIVEA Hair Care and Styling, ne povesteste: „Colectia de coafuri si tunsori pentru toamna/iarna NIVEA 2011 face o calatorie in stilurile secolului trecut. Este o colectie inspirata din stilurile marcante ale fiecarei decade, pe care le prezinta intr-o maniera noua, moderna, dovedind astfel cat de relevante sunt acestea pentru modul in care ne alegem astazi stilul.

Stilul bob, de exemplu, este clasicul fara varsta, afisat de femei de-a lungul mai multor secole si va continua sa fie tunsoarea viitorului. Acum, ca si atunci, il putem vedea abordat de vedete pe covorul rosu. Cu mici retusuri, tehnicile de atunci sunt folosite si astazi.

Asadar, cum se face ca anumite coafuri ajung sa nu aiba varsta? Eu cred ca se datoreaza simplitatii – trasatura care transcende timpul.”

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri