5 / 12

Anii '50 - Rock & Roll-ul

Anii ’50 au adus in prim plan parul jucaus, vesel si tineresc. A fost perioada in care coada de cal a devenit extrem de populara, iar tapatul si sculptarea parului au devenit o moda.

Este o abordare moderna a cuibului si a cozii de cal, pe care le imbina pentru a crea inaltimea coroanei, lasand o textura moale, casual pentru restul parului.

„Bretonul greu ii confera o nota moderna, iar nuantele de rosu sunt in trend in prezent.“  Sally Brooks

Cum se realizeaza


Pasul 1: Uscati bretonul, folosind o perie rotunda cu diametrul mare. Uscati apoi restul parului, periindu-l de sus in jos, pentru a crea volum la radacina si fluiditate la capete.

Pasul 2: Strangeti parul intr-o coada de cal care incepe de sus si rulati coada pe bigudiuri fierbinti. Inainte de a scoate bigudiurile, lasati parul sa se raceasca.

Pasul 3: Tapati parul cu un pieptene, pentru a-l face mai rezistent si pentru a adauga volum.

Pasul 4: Impartiti parul in doua. Aduceti fiecare parte in fata si prindeti parul cu o agrafa aplicata in fata elasticului cu care ati legat coada de cal. Pentru un look modern, lasati varfurile libere. La final, aplicati fixativul.

Sfatul lui Sally: Tapajul este o parte foarte importanta a acestui look, asadar asigurati-va ca este foarte bine uscat, pentru a avea volum.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri