3 / 12

Anii '30 - Vedeta

Salbaticia si libertatea anilor ’20 fusesera date uitarii, iar femeile nu mai cautau look-ul usor masculinizat al anilor ’20, cand silueta si feminitatea aproape ca disparusera.

„Este look-ul abordat astazi de toate femeile, atat de cele tinere, cat si de cele mai mature. Moda vintage este stilul-cheie al prezentului, iar aceasta coafura clasica prezinta un retus modern, prin cocul realizat.” Sally Brooks

Cum se realizeaza


Pasul 1: Aplicati spuma de par pe intreaga lungime a parului si uscati parul; in timp ce uscati, periati-l pentru a-i da stralucire.

Pasul 2: Impartiti parul in 3 parti. Rulati parul din fata pe bigudiuri calde de dimensiune medie, sau folositi un ondulator cu diametru mare, pentru a crea un onduleu adanc. Impartiti parul de la spate in 2 parti si prindeti fiecare suvita in coada, cu ajutorul unor elastice.

Pasul 3: Pieptanati fiecare coada si pulverizati fixativ, pentru a-l netezi inainte de a-l rula la spate in coc; prindeti parul cu agrafe mari.

Pasul 4: Scoateti bigudiurile pe care ati rulat suvita din fata; periati cu o perie din par natural, apoi prindeti bucla cu agrafe mari. La final, pulverizati fixativ pentru rezistenta si stralucire.

Sfatul lui Sally: Periile din par natural vor da parului un aspect neted, iar daca veti pulveriza fixativ pe perie, rezultatul va fi un par ascultator, fara fire rebele iesite din coafura.

Înapoi la articol

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri