MANICHIURA CU FUNDE – trendul care face ravagii pe Tik Tok: 19 modele de unghii cu funde super drăgălașe, feminine și elegante

11 Iunie 2024 publicat în Frumusete 2 share-uri

În 2024, odată cu popularizarea trendului Barbie, fundele și panglicile au reprezentat un motiv care a fost prezent mai peste tot în modă, începând cu decorarea pieselor vestimentare și terminând cu ornamentarea accesoriilor, devenind însă mult mai mult decât un detaliu copilăresc și tineresc.

Întregi colecții de modă s-au folosit de acest detaliu ca de un element glamorous și extravagant destinat oamenilor mari care își doresc să aducă cu maturitate un strop din copilul lor interior la suprafață.

Întâlnim fundele chiar și în manichiură ca un detaliu extrem de feminin, inspirat de stilul Coquette Aesthetic care a devenit incredibil de popular pe rețelele de socializare precum Tik Tok și Instagram. Acest trend, prin folosirea fundelor, a volanelor, a dantelei și chiar a detaliilor croșetate care ne amintesc de dantelăriile și eleganța epocii victoriene, își dorește să pună accent pe feminitate și armonie, dar în același timp să păstreze acel aer copilăresc și jucăuș.

Modelele de manichiură cu funde care se poartă în acest an sunt variate și pot fi pictate pe unghii în mod subtil, abia vizibil, sau, din contră, epatant, sau aplicate în format 3D, ca un detaliu suprarealist, pentru un efect îndrăzneț, grațios, inocent și plin de feminitate și senzualitate în același timp. Deseori, fundele diafane și delicate care sunt pictate pe unghii nude sunt puse în evidență de ștrasuri la fel de finuțe sau mici accente strălucitoare de glitter.

Alteori fundele sunt mai grunge și însoțesc manichiurile cromatice sau devin ele în sine elemente metalice notabile atașate de unghia arătătorului. Nici chiar manichiura franțuzească nu a scăpat acestui trend și în vârf de unghii regăsim în acest an fundițe minimaliste și drăgălașe.

Iată 19 modele de unghii decorate cu funde pentru o manichiură cool și festivă, în tendințe:

Foto: Klaudia Pinter /Shutterstock Foto: Huan N. Phan /Shutterstock Foto: Julian Photo Nail /Shutterstock Foto: Iryna Babenko /Shutterstock Foto: rad fx /Shutterstock Foto: Sarika Me /Shutterstock Foto: ultrahd4kk /Shutterstock Foto: Julian Photo Nail /Shutterstock Foto: Tamara83 /Shutterstock Foto: Rabbitzthanya /Shutterstock Foto: AlexKot /Shutterstock Foto: Dina Shuba /Shutterstock
Foto: Kanyapat Kanlayapichet /Shutterstock Foto: Rabbitzthanya /Shutterstock Foto: Nongluk Khamkoom /Shutterstock Foto: Praweena Thepphawong /Shutterstock Foto: Julian Photo Nail /Shutterstock Foto: Chao Wu /Shutterstock Foto: Rabbitzthanya /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri