13 Aprilie 2023 publicat în Frumusete 6 share-uri

Machiajul de Paște este unul în acord cu anotimpul primăverii, bazat pe culori vesele, tari și farduri de ochi în nuanțe pastele sau chiar și unele detalii precum flori drăgălașe desenate sau aplicate pe chip. În timpul zilei poți adopta un machiaj mai natural inspirat de culorile naturii primăvara, iar seara poți îndrăzni pentru unul mai strălucitor și mai accentuat.

Sărbătoarea Paștelui este o perioadă care ne aduce liniște și pace în suflet, dar și sentimentul bucuriei și al primăverii. Este un moment festiv și plin de culoare totodată în care ne vom bucura de diverse activități de primăvară, de clipe în familie sau petreceri alături de prieteni. În același timp, este și momentul pentru a ne relaxa un pic și a încerca diverse look-uri sau machiaje care să ne pună în valoare trăsăturile și care să ne facă să ne simți frumoase, fericite și pline de voie bună.

Machiajul de Paște este unul în acord cu anotimpul primăverii, bazat pe culori vesele, tari și farduri de ochi în nuanțe pastele sau chiar și unele detalii precum flori drăgălașe desenate sau aplicate pe chip. În timpul zilei poți adopta un machiaj mai natural inspirat de culorile naturii primăvara, iar seara poți îndrăzni pentru unul mai strălucitor și mai accentuat, smokey, dramatic, plin de culoare (încercați viva magenta, de ce nu, doar este culoarea anului 2023!) , chiar și cu ștrasuri decorative aplicate sau linii grafice proeminente – căci se mențin de ceva timp în tendințe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Kaufland anunță programul magazinelor de Paște

Iată 16 idei de machiaj festiv care te vor inspira, poate, în alegerea machiajului pentru Paști, dar nu numai - și pentru diverse evenimente și ocazii speciale din viața ta:

Foto: Bogdan Cherniak /Shutterstock Foto: Oier Aso /Shutterstock Foto: VALUA VITALY /Shutterstock Foto: Aliaksei Kaponia /Shutterstock Foto: Shtennikova Evgenia /Shutterstock Foto: Valentin Shepitko /Shutterstock Foto: Zinaida_7 /Shutterstock Foto: Artem Furman /Shutterstock Foto: tativophotos /Shutterstock

Foto: bochulia stock /Shutterstock

Foto:Katya Yatsenko /Shutterstock

Foto: Levichev Dmitry /Shutterstock

Foto: One bird /Shutterstock Foto: Maples Images /Shutterstock

Foto: YuriyZhuravov /Shutterstock

Foto: Gromovataya /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri