De la puncte minimaliste la buline maxi - manichiura cu puncte este manichiura sezonului! 25 de modele de unghii superbe, moderne, cu puncte

21 Martie 2023 publicat în Frumusete 14 share-uri

De la puncte minimaliste suspendate pe unghii până la picățele sau puncte în stil polka care cresc în dimensiuni și devin buline impresionante sau cercuri în toată regulă, aducând și stilul geometric în joc, totul devine mai mult decât posibil în manichiura primăverii/verii 2023.

Infiltrarea punctelor în manichiură ca element de design și decor sau ca element incontestabil pentru a reda impresia de mimimalism nu mai era de mult o noutate în manichiură încă din sezoanele trecute, însă din această primăvară putem chiar vorbi de o supremație a lor. De la puncte minimaliste suspendate pe unghii până la picățele sau puncte care cresc în dimensiuni și devin buline impresionante sau cercuri în toată regulă, aducând și stilul geometric în joc, totul devine mai mult decât posibil în manichiura primăverii/verii 2023.

Punctele minimaliste trasate pe unghii cu ojă monocromă sau puternic colorată, de multe ori în formă unică, la baza unghiei (dar nu neapărat) sau puncte minimaliste aplicate (sub formă de ștrasuri, aplicații metalice singulare sau în mici conglomerate, cu reflexe strălucitoare de auriu sau argintiu) conferă acel aspect de simplu, îngrijit și stilat și aduc o eleganță distinctă oricărei manichiuri, în timp ce bulinele și minicercurile sunt menite să creeze un efect epatant și modern.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Trebuie să menționăm că se poartă în continuare în sezonul de primăvară-vară și acel aspect șerpuitor, “de val”, pe care îl putem reconstitui de data aceasta cu ajutorul unor puncte aplicate pe unghii. Uneori însă, se merge pe un aspect cromatic uni al unghiilor și punctele sunt trasate pe degete, sub nivelul unghiilor, pentru a aduce elementul surpriză cu totul în peisaj și a ne infuza cu nostalgia desenelor cu henna.

Dacă îndrăgești și tu punctele și dorești să le aduci și pe unghiile tale, îți propunem 25 de modele de manichiură cu puncte și buline. Unele modele sunt delicate și subtile, în tonuri neutre, nude sau chiar alb-negru, în timp ce altele sunt pline de culoare sau dețin și un element de glamour și strălucire care le scoate din anonimat.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

25 de modele de unghii și manichiură cu puncte

Foto: Dev_Maryna /Shutterstock Foto: CHRISTINA RADCLIFFE /Shutterstock Foto: Inna Tarnavska /Shutterstock Foto: Darya Lavinskaya /Shutterstock Foto: Catherine.Things /Shutterstock Foto: Julia Domanska /Shutterstock Foto: Rybnikova Olga /Shutterstock Foto: CHRISTINA RADCLIFFE /Shutterstock Foto: Irina Akkulova /Shutterstock Foto: Irina Kovynyova /Shutterstock Foto: SimoneN /Shutterstock Foto: Efetova Anna /Shutterstock Foto: marigo20 /Shutterstock Foto: Marina mrs_brooke /Shutterstock Foto: lena_romanets /Shutterstock Foto: Nastiusha /Shutterstock Foto: Anastasiia Holubieva /Shutterstock Foto: varpholomeeva /Shutterstock Foto: Vetrova-Noskova /Shutterstock Foto: JamesFarleyPhotos /Shutterstock Foto: Anastasiia Holubieva /Shutterstock
Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?
Foto: SimoneN /Shutterstock

Foto: Klaudia Pinter /Shutterstock

Foto: 0leJohny /Shutterstock Foto: DiBeauty /Shutterstock

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri