8 Martie 2023 publicat în Frumusete 14 share-uri

Pentru inspirație și a-ți alege modelul preferat de unghii cu motive florale, ți-am pregătit o prezentare cu 20 de modele de manichiură cu flori în tendințe în primăvara 2023: 

DESCHIDE PREZENTAREA

În ciuda tendințelor care vin și pleacă, motivele florale au fost dintotdeauna de nelipsit din manichiura acestui sezon. Nici primăvara 2023 nu se dezice de ele și sunt redate pe unghii cu ajutorul ojei, a gelului de unghii, prin adăugarea de elemente decorative (în format 3D, dar nu numai) sau chiar de flori naturale sau uscate. Indiferent că optăm pentru o manichiură cu flori desenate integral pe suprafața unghiei sau doar parțial, ca mici detalii sau accente, în primăvara 2023 manichiura nail art cu flori este în tendințe.

Trebuie să menționăm că în acest sezon se merge mult pe nuanțe pastel atunci când vine vorba de flori în manichiură (bleu azuriu, vernil, roz și galben pastelat), pe roz delicat (inspirat de florile de cireș) sau albul florilor de prun combinat cu verde crud, galben lămâie sau albastru ca cerul, dar și pe buchete întregi de flori (cu tulpină, frunze, petale) pictate manual pe vârfurile unghiilor pe un fond nude. Și printurile botanice primăvăratice sunt la mare căutare în această primăvară când vine vorba de manichiură.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Fiți creativi: Modalități ingenioase de a vopsi ouăle de Paște

Pentru inspirație și a-ți alege modelul preferat de unghii cu motive florale, ți-am pregătit o prezentare cu 20 de modele de manichiură cu design floral în tendințe în primăvara 2023:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri