Ana Morodan, Emily Burghelea, Nicolle Stănese, Diana Pârvu, Marilu Dobrescu și Ana Udrea sunt cele 6 ambasadoare BioSil care răspund provocării de 7 zile de #EmoțiiReale pe BeReal.

Noua rețea socială, BeReal, desemnată aplicația anului de către AppStore, este o platformă care încurajează interacțiunile reale și socializarea nefiltrată.

Promotor al ideii că frumusețea vine din interior, sub umbrela Emoții fără filtru, BioSil derulează în perioada 16 ianuarie- 25 februarie, campania #EmoțiiReale, provocându-le pe femeile din România să se exprime emoțional în 2023. Potrivit reprezentanților companiei, campania își propune atât un rol funcțional, ajutându-le pe femeile din România să își mențină corpurile tinere, cât și un rol emoțional, încurajându-le pe acestea să aibă încrederea de a se exprima așa cum simt. Pielea, părul, unghiile și articulațiile sănătoase sunt elemente cheie ale unei exprimări de sine încrezătoare, iar BioSil își propune să inspire femeile din România să-și exprime zilnic frumusețea, așa cum simt și doresc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Alexandrion Group a lansat Carpathian Single Malt ȋn România LM1- crema emblematica anti-aging, creata de Linda Meredith Abuzul nu este dragoste: Yves Saint Laurent Beauty sprijină lupta pentru combaterea relațiilor intime abuzive

BioSil este primul generator avansat de colagen, este 100% vegan, fără organisme modificate genetic, fără coloranți, arome, îndulcitori sau gluten. Fabricat în Belgia și premiat internațional. BioSil® păstrează rezervele de tinerețe ale pielii, stimulând producția de: colagen, elastină și cheratină. În plus, protejează fibrele de colagen deja existente împotriva ruperii (care apare odată cu vârsta). Formula ch-OSA® are biodisponibilitate crescută, cu 226% mai mare decât placebo.

Manifesto-ul de la care am pornit ideea campaniei îl reprezintă faptul că într-o societate care ne învață să nu ne exprimăm emoțiile, să nu ne enervăm, să nu fim triste, și uneori poate nici să ne bucurăm prea tare, avem nevoie de autenticitate și emoții fără filtru. Am numit campania #EmoțiiReale tocmai pentru a le încuraja pe femeile din România să aibă încrederea de a se exprima așa cum sunt și simt ele. Desigur, odată cu trecerea timpului, corpul nostru se modifică, dar modul în care alegem să ne exprimăm nu trebuie să se modifice și el. Avem nevoie să ne exprimăm liber, cu tot corpul, în fiecare zi, iar înaintarea în vârstă vine și cu o conștientizare extraordinară. Putem să fim tot mai mult noi, așa cum suntem, cu bune, cu rele, perfect de imperfecte și să investim tot mai multă energie în cine suntem versus în ce cred alții (Teodora Bonea, Copywriter @CirclesColab).

O Românie unită pentru educația copiilor noștri ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Sol și Suflet, prima fermă regenerativă din România, lansează magazinul online

Astfel, BioSil a lansat provocarea #EmoțiiReale, în care ambasadoarele campaniei postează în fiecare zi pe platforma socială BeReal, împărtășind experiențele lor legate de nevoia de a te exprima emoțional cu tot corpul și de fi tu însăți, atât pe rețele sociale cât și în viața de zi cu zi. Campania se desfășoară sub formă de leapșa pe parcursul celor 6 săptămâni, în fiecare săptămână contul fiind preluat de o nouă ambasadoare.

În fiecare zi, la o anumită oră, aleasă de către BeReal, aceeași pentru toată lumea, aplicația te anunță că ai 2 minute să postezi un BeReal, adică o fotografie duală, front-back, cu ce faci tu atunci. Și doar dacă postezi tu, poți vedea ce au postat și ceilalți. Timp de 6 săptămâni, avem un ambasador de brand pe săptămână, postând câte o poză pe zi pe BeReal Biosil, însoțită de o descriere foarte succintă legată de emoția zilei (Oana Preda, Group Account Director @CirclesColab).

Denis Radu: „Cu empatia la pachet vine și intuiția, care m-a ajutat și salvat de multe ori în luarea deciziilor” CONFERINȚA NAȚIONALĂ TINERI CU SCLEROZĂ MULTIPLĂ 2022 Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau

Fotografiile sunt împărtășite de reprezentantele brandului în fiecare zi, iar la finalul lunii februarie, BioSil organizează o ședință foto-video cu cele 6 ambasadoare și câștigătoarea desemnată în cadrul campaniei. Cu ajutorul celor 7 femei, Biosil creează albumul #EmoțiiReale, cu fotografii personale pentru fiecare beneficiu – piele, păr, unghii și articulații.

Despre BioSil

BioSil®, primul generator avansat de colagen, fabricat în Belgia și premiat internațional, conține formula patentată ch-OSA®. Acidul ortosilicic stabilizat pe colină - ch-OSA® joacă un rol crucial în eliberarea de siliciu către celulele corpului, reprezentând sursa majoră din acest microelement. Conform cercetărilor, complexul ch-OSA® crește elasticitatea pielii cu 89% și reduce ridurile superficiale și profunde cu 30% în 20 de săptămâni[1].

8 lucruri fascinante pe care nu le știați despre trandafiri Studiu OPPO: Aproape jumătate dintre români urmăresc sport, meciuri și competiții pe smartphone, iar 6 din 10 români se uită la fotbal pe telefon Camelia Potec a vizitat școala braileană din comuna Romanu recent renovată de Asociația BookLand

În studii clinice controlate placebo[2] realizate dublu-orb, s-a demonstrat că formula ch-OSA® influențează aspectul părului și al unghiilor, precum și gradul de hidratare și de elasticitate a pielii.

În Romania, Biosil este disponibil sub formă de capsule vegane și picături și se poate achiziționa din majoritatea farmaciilor și hiper-farmaciilor din București și din țară.

Colagenul este esențial pentru o piele frumoasă, pentru sănătatea părului și a unghiilor și pentru a îmbunătăți flexibilitatea articulațiilor. Începând cu vârsta de 21 de ani colagenul începe să se diminueze cu aproximativ 1% pe an. La vârsta de 30 de ani apar primele efecte negative. Este demonstrat științific că BioSil® ajută organismul să genereze propriul său colagen, cu amprenta personală de ADN. O rutină simplă, eficientă, pentru rezultate reale. Zi de zi, pielea devine mai fermă, ridurile adânci se estompează, unghiile devin mai rezistente, părul mai strălucitor, iar densitatea minerală osoasă crește, precizează Rubina Iordan, Brand Manager BioSil România.

Metropolitan Life lansează seria de podcast-uri Să vorbim despre protecție –într-o formulă inedită, împreună cu Psiholog Dr. Raluca Anton și consultanți financiari în asigurări de viață Metropolitan Life Tunsoarea bob, cea mai iubită de femei! Caius Covrig, singurul antreprenor român invitat de CEO Lamborghini, Stephan Winkelmann

[1] Barel A, Calomme M, Timchenko A, De Paepe K, Demeester N, Rogiers V, Clarys P, Vanden Berghe D (2005) Effect of oral intake of choline stabilized orthosilicic acid on skin, nails and hair in women with photodamaged skin. Arch Dermatol Res 297: 147-153

[2] Barel A, Calomme M, Timchenko A, De Paepe K, Demeester N, Rogiers V, Clarys P, Vanden Berghe D (2005) Effect of oral intake of choline stabilized orthosilicic acid on skin, nails and hair in women with photodamaged skin. Arch Dermatol Res 297: 147-153.

Wickett RR, Kossmann E, Barel A, Demeester N, Clarys P, Vanden Berghe DA, Calomme M (2007). Effect of oral intake of choline-stabilized orthosilicic acid on hair tensile strength and morphology in women with fine hair. Arch Dermatol Res 299: 499-505.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri